Now Reading
„30 Seconds to Mars“ maudosi MTV šlovės spinduliuose

„30 Seconds to Mars“ maudosi MTV šlovės spinduliuose

„30 Seconds to Mars“ maudosi MTV šlovės spinduliuose

Lapkričio 3 d. pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiantys MTV kartos dievaičiai „30 Seconds to Mars“ ir toliau sėkmingai kopia į šlovės viršūnę. Po itin sėkmingo MTV Unplugged koncerto, sparčiai populiarėjanti roko grupė pelnė tris nominacijas MTV video muzikos apdovanojimuose.

„30 Seconds to Mars“ dainos „Hurricane“ video klipas nominuotas trijose kategorijose: geriausios kinematografijos, režisūros ir montažo.

Energingųjų vaikinų trijulės MTV pripažinimą pelniusio kūrinio „Hurricane“ video, vos pasirodęs sulaukė ne tik galybės apkalbų, bet ir sukėlė nemažą sąmyšį – daugelis JAV kanalų atsisakė jį transliuoti. Negailestingos kovų, drąsios seksualinės vergijos, įžūlios politinės ir religinės scenos, kurių apstu video klipe, vertė raudonuoti net ir visko mačiusius cenzorius. Vėliau buvo paruošta ir cenzūruota dainos „Hurricane“ video klipo versija.

Skandalingasis necenzūruotas kūrinio video klipas:

Šių metų MTV video muzikos apdovanojimų nominacijų sąrašo karaliene tapo buvusi gospelų atlikėja Kate Perry, kuri nominuota net 9 apdovanojimams. Seksualumu spinduliuojanti scenos dievaitė visiškai užtemdė praėjusių metų lyderę ekscentriškąją superžvaigždę Lady Gaga, kuriai šiemet atiteko vos trys nominacijos.

MTV video muzikos apdovanojimai bus išdalinti rugpjūčio 28 d. iškilmingos ceremonijos Los Andžele metu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tuo tarpu MTV Unplugged koncerte, į kurį kviečiami tik geriausi iš geriausių, „30 Seconds to Mars“ gyvai atliko savo žymiausius ir pripažinimą pelniusius kūrinius „Hurricane“, „Kings and Queens“, „Closer to the Edge“, „Night of the Hunter“ bei metė iššūkį legendiniams „U2“, atlikdami jų kūrinį „Where the Streets Have No Name“. Pastarasis kūrinys buvo atliktas drauge su gospelų choru.

„30 Seconds to Mars“ jau yra susižėrę nemažai įvairių MTV apdovanojimų. Jų singlas „The kill“ buvo pripažintas geriausiu (2006). Po metų jis pelnė ir geriausio „Roko muzikos video“ bei „Metų video“ titulus. 2008-aisiais „A beautiful lie“ buvo pripažintas „Video žvaigžde“. Na, o praėjusiais metais MTV Europos muzikos apdovanojimuose „30 Seconds to Mars“ tapo geriausia „Roko grupe“, o jų daina „Kings and Queens“ geriausiu „Roko muzikos klipu“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top