Now Reading
Naujoje fotosesijoje Tilda Swinton įkūnijo D.Bowie vaidintą ateivį

Naujoje fotosesijoje Tilda Swinton įkūnijo D.Bowie vaidintą ateivį

Naujoje fotosesijoje Tilda Swinton įkūnijo D.Bowie vaidintą ateivį

Aktorė Tilda Swinton pasižymi ne tik savita išvaizda, bet ir fotosesijomis žurnalų puslapiuose.

Futuristinė 50-etės aktorės fotosesija pasirodys rugpjūčio mėnesio JAV mados žurnale „W”, o  ją inspiravo 1976 metais režisieriaus Nicholo Roego sukurtas filmas „Žmogus, kuris nukrito į Žemę” (The Man Who Fell To Earth), kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė dainininkas Daividas Bowie.

Fotosesijoje T.Swinton įsikūnijo į D.Bowie vaidintą ateivį. Aktorė žurnalui „W” taip pat papasakojo apie savo naują vaidmenį režisieriaus Lynne’o Ramsay filme „Mums reikia pasikalbėti apie Keviną” (We Need to Talk About Kevin).

David Bowie 1976 metais sukurtame filme „Žmogus, kuris nukrito į Žemę”.

Tačiau naujas aktorės filmas – tai ne fantastinis trileris, o istorija apie motiną, kuri bando susitvarkyti su sūnumi, mokykloje nužudžiusiu savo septynis bendraklasius ir anglų kalbos mokytoją. Filmas sukurtas remiantis Lionelio Shriverio novele.

Fotosesija vyko futuristiniame kraštovaizdyje, jos autorius – fotografas Timas Walkeris. T. Swinton pozuoja su militaristinio stiliaus vyriškais drabužiais, aktorės plaukai – arba visiškai „užmaskuoti”, arba nudažyti baltai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kiekvienos motinos didžiausias košmaras – pagimdyti velnią. Ir kiekviena motina rūpinasi, ir jaudinasi, ar jai pasiseks rasti ryšį su savo vaiku. Kai pirmą kartą pamačiau ką tik gimusius savo dvynius – man jie tikrai patiko, tačiau tuo pačiu jaučiau vaiduoklį virš savo peties, šnabždantį „o jei tau jie nepatiks, o jei su jais nesusikalbėsi?”, – žurnalui „W” pasakojo dvynukų mama.

Kaip aktorė jautėsi pozuodama su vyriškais drabužiais? Pasak T.Swinton, kadangi jos tėvas buvo karininkas, nuo vaikystės ji prisimena save matuojantis tėvo uniformas, o ne mamos sukneles.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top