Now Reading
Šunų mados tendencijos (Foto)

Šunų mados tendencijos (Foto)

Šunų mados tendencijos (Foto)

Į šunų kirpyklas keturkojus nuvedę Kinijos gyventojai tikisi ne tik šampūno ar sušukavimo procedūrų, o štai Jungtinėse Valstijose rengiami kasmetiniai šunų gražinimo konkursai. Augintiniai namo grįžta neatpažįstamai pasikeitę.

Kinijoje – šukuosenų vajus

Augintinių kailis nudažomas pačiomis įvairiausiomis spalvomis, o padarytos šukuosenos formos primena visiškai kito gyvūno siluetą, skelbia „Daily Mail“. 

Panda, meškėnas, kupranugaris, arkliukas, tigras, sraigė, drugelis, – tai tik keletas šunų augintojų įgeidžių.

Tokios 8 valandas užtrunkančios ir karnavalinius šunų kostiumus primenančių šukuosenų procedūros Pekine labai populiarios.

Nuo 1999 metų, kai pradėta teikti tokia paslauga, šunų kosmetikos ir kirpimo salonų rinka išaugo daugiau nei 500 procentų.

JAV rengiami konkursai

Amerikoje vykstantį šunų ekstremalaus puošimo konkursą įamžinantis Renas Netherlandas iš Floridos kasmet nukeliauja tūkstančius mylių. Pasak fotografo, tokiame šou gali dalyvauti pakankamai ilgą plauką turintys šunys. Keturkojams esą konkursas patinka – jie susilaukia ypatingai daug dėmesio. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Iš pradžių šunys scenoje pasirodo taip, lyg būtų ką tik iš gatvės, o po 2 valandas trunkančios gražinimo procedūros jų jau niekas neatpažįsta.

Tokiame konkurse yra ko dalyvauti – po vieno tokio kirpimo galima susižerti apie 69 tūkstančius litų (18 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų) prizą.

O Tu ar sutiktum savo keturkojį taip išgražinti? 

Laikas.lt
Nuotraukos: „Daily Mail“ arch.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top