Now Reading
„Rammstein“ sugrįžta su dar daugiau garso ir ugnies

„Rammstein“ sugrįžta su dar daugiau garso ir ugnies

„Rammstein“ sugrįžta su dar daugiau garso ir ugnies

Daugelis buvusių koncerte Vilniuje 2010 m. kovo mėn. dar ir šiandien drąsiai pasakys, kad įspūdingesnio šou Lietuvoje ko gero nėra buvę.

Tačiau laukti liko nedaug, jau 2012 vasario 6 d. garsiausia pasaulyje Vokietijos grupė RAMMSTEIN savo naują geriausių dainų albumą MADE IN GERMANY 1995 – 2011 pristatys ŽALGIRIO ARENOJE Kaune. Visą koncertui reikalingą techniką – sceną, įgarsinimą, apšvietimą ir didžiulį pirotechnikos kiekį grupė atsiveš su savim. Tai bus visiškai naujas šou su naujom scenos dekoracijom , naujais kostiumais ir naujais spec efektais.

Koncertas pradedamas anonsuoti š.m. liepos 1 d. o prekyba bilietais prasidės liepos 6 d. visose BILIETŲ PASAULIS kasose. Į visus 2009 – 2010 metų turo koncertus Europoje bilietai buvo išpirkti akimirksniu, o į visus šį rudenį vyksiančius RAMMSTEIN koncertus Vokietijoje bilietai ištirpo per keletą valandų.

RAMMSTEIN – Grupė susikūrė 1993 metais rytų Vokietijoje. Jos pavadinimas yra kilęs iš vietovės pavadinimo (Ramstein). 1988 rugpjūčio 28 d. oro uoste, kuris įkurtas Ramšteino mieste, vyko parodomieji skrydžiai, kurio metu susidūrė trys Italijos oro pajėgų reaktyviniai lėktuvai. Apie 40 žiūrovų žuvo įvykio metu ir keli šimtai buvo sužeisti. Po dviejų mėnesių aukų skaičius išaugo iki 69. Ramsteino miesto pavadinimas mirgėjo visoje spaudoje ir tas pavadinimas įstrigo jų galvoje. Jie pakeitė pavadinimą Ramstein (su viena M) į Rammstein (dvi M raidės). Tai nėra vokiškas žodis, bet literatūroje galima rasti sąvoką „Ram-stone”. Jie pasirinko tokį pavadinimą, kaip provokaciją ir to žodžio reikšmė tinka jų muzikai. O jų pirmoji daina „Rammstein“ kaip tik ir buvo apie tą tragediją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pirmasis grupės albumas „Herzeleid” 1995m. (liet. sielvartas) juos iš karto išpopuliarino. Šio albumo dainos Vokietijos topuose laikėsi iki pat jų antrojo albumo išleidimo 1997m. Su savo pirmuoju albumu jie išgarsėjo ne tik Vokietijoje bet ir Austrijoje bei Šveicarijoje. Antrasis Rammstein albumas „Sehnsucht” (liet. Ilgesys) išpopuliarėjo akimirksniu ir Vokietijoje pakilo į pirmąją vietą. Grupė visada koncertuodavo gyvai, todėl, pasirodžius antrajam albumui, į Rammstein koncertus jau ateidavo nuo 10000 iki 30000 gerbėjų. Netrukus ši grupė jau grūmėsi „Eurochart’uose” dėl vietos pirmajame dešimtuke su tokiomis grupėmis, kaip „Prodigy”, „Radiohead” bei „The Rolling Stones”.

Vėliau pasirodę albumai grupės sėkmės nė kiek nesumažino, netgi atvirkščiai – ją dar labiau padidino. Šiuo metu grupė yra išleidusi 8 albumus ir net 26 singlus. Naujausias, geriausių dainų, albumas MADE IN GERMANY 1995 – 2011 pasirodys š.m. lapkričio mėn. ir po kurio RAMMSTEIN iškeliaus į pasaulinis turą, o 2012m. vasario 6 d. aplankys Kauną.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top