Now Reading
Išbandyta konsultanto. Pramoginis pasivažinėjimas smėlio karjere

Išbandyta konsultanto. Pramoginis pasivažinėjimas smėlio karjere

Išbandyta konsultanto. Pramoginis pasivažinėjimas smėlio karjere

Praėjusią savaitę oficialiai buvo pristatytos pirmosios Lietuvoje sunkiosios autotechnikos pramogos. Mašinas, kurios iki šiol buvo naudojamos tik statybose, bus galima išbandyti kiekvienam norinčiam.

Šalia Trakų esančiame smėlio karjere buvo išbandyti pramoginiai pasivažinėjimai mažaisiais „Bobcat“ traktoriais ir 25 tonas sveriančiu, „karjerų monstru“ pramintu, sunkvežimiu „Terex“. Laikas.lt dovanų konsultantai Tadas ir Justina jums taip pat siūlo išmėginti šią Lietuvoje neįprastą pramogą.

„Užsienyje pasivažinėjimai sunkiąja autotechnika išpopuliarėjo jau seniai, o Lietuvoje to dar niekas nėra daręs. Paklausa tam yra – dauguma žmonių jau išbandė pasivažinėjimus kartingais ar keturračiais, todėl ieškoma naujų laisvalaikio praleidimo būdų. Mes tokiems žmonėms norime pasiūlyti išskirtines auto pramogas“, – teigė didžiausio Lietuvoje pramogų platintojo „Gera dovana“ vadovas Ernestas Kačerauskas.

„Dar pusvalandis ir galiu eit dirbti“, – entuziazmo neslėpė ir žurnalistas Ramūnas Fetingis, išlipęs iš mažojo „Bobcat“. O po pasivažinėjimo vandeningomis karjero trasomis 365 arklio galių „karjerų monstru“ abejingų taip pat nepaliko.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Moteris už sunkvežimio vairo? Tai jog paslauga bus populiari ne tik tarp vyrų įrodė pristatyme dalyvavusi dovanų ekspertė Alytė Skeberienė. Ne prasčiau už vyrus vairavusi moteris sužavėjo visus, naujų pramogų pristatyme dalyvavusius svečius.

 Daugiau dovanų idėjų galite rasti ČIA!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top