Vaizdo istorijoje A.Orlovos dainai „Amerika“ – Vilniaus taboro vaikai

Alina Orlova ne viename koncerte yra pasakojusi apie Vilniaus gatvėse dažnai sutinkamą personažą – kunigaikštį Vilgaudą, garsiai dainuojantį firminę savo dainelę „Amerika, Amerika“.

Taip dainininkė mėgsta pristatyti savo antrojo albumo dainą „Amerika“. Artimiausiu metu „Amerikos“ bei kitų senų ir naujų dienų Alina pakvies pasiklausyti pirmame šiais metais koncerte po atviru dangumi – birželio 15 d. (trečiadienį) Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje (Vasaros terasoje).

Šią savaitę dainininkė pristato ir „Amerikai“ specialiai sukurtą video istoriją. Video „Amerika“ veiksmo vieta – Vilniaus Kirtimų čigonų taboras. Tik čia nepamatysime jokių visuomenės sukurtų ir gajų stereotipų apie taboro gyvenimą. Vaizdo istorijoje – vasara ir ja besidžiaugiantys vaikai:



Kartu su video menininkų komanda nufilmuotos video istorijos kiekvienai antrojo Alinos albumo „Mutabor“ dainai. „Tai ne visai video klipai, tai istorijos, sukurtos Alinos koncertams“, - patikslino vienas video režisierių Rudolfas Levulis. Kiekvienoje istorijoje užfiksuoti skirtingų žmonių kasdienybės momentai. Dailiojo plaukimo treniruotė, šokiai kam per 30, vaikų darželio koncertas, senelių namų gyventojai – visi susitinka Alinos Orlovos dainų video iliustracijose. „Aš patarčiau šiuos klipus žiūrėti kartu, tada galima pajausti tą įvairovę ir nuotaiką – tiek muzikos, tiek vaizdų“, - įsitikinęs R. Levulis.

ALINOS ORLOVOS koncertas
Vilniaus Mokytojų namų kiemelis (Vasaros terasa)
2011 m. birželio 15 d. 19:30 val.
Vilniaus g. 39

Bilietus platina „Tiketa“: 30 Lt

Laikas.lt

alina orlova, amerika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai