Now Reading
„Yaga“ – muzikos ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis sugrįžta (Foto)

„Yaga“ – muzikos ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis sugrįžta (Foto)

„Yaga“ – muzikos ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis sugrįžta (Foto)

Penkios skirtingos erdvės, virš 100 atlikėjų ir sielos apvalymo ritualai – tai tik dalelė to, ką patirsite atvykę į „Yaga“ festivalį.

Vienintelis Baltijos šalyse tarptautinis muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis savo programa nustebins net pačius išrankiausius dalyvius. Melomanai galės mėgautis elektronine ir gyvo garso reggae, dub, etno, IDM, ambient, techno bei psy-trance stiliaus muzika.

Dekoracijos, lazerių šou, 3D vaizdo instaliacijos, ausis užburiantys muzikos garsai, fakyrų bei artistų pasirodymai padės atitrūkti nuo kasdieninės rutinos, paskęsti užburiančių ritmų sūkuryje. Švietėjiškoje erdvėje bei organizuojamose dirbtuvėse kiekvienas galės patobulinti savo žinias bei išmokti amatų. Jūsų patogumui ir malonumui atsidarys lauko pirtis, vaikų darželis, rankdarbių prekystaliai bei kino teatras po atviru dangumi. Gyvo alaus ir naminės giros pavėsinė bei sveiko maisto virtuvės lankytojus lepins įvairių pasaulio šalių valgiais ir gėrimais.

Visi keliautojai ir miesto gyventojai, jogai ir vakarėlių liūtai, menininkai ir verslininkai ruoškite kuprines, palapines ir gerą nuotaiką. Atvažiuokite į „Yagą“ ir turėsite ką papasakoti savo anūkams!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Yaga“ jūsų laukia liepos 21-25 dienomis. Bilietai jau prekyboje, tad paskubėkit įsigyti pigiau.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top