Talentų banke - grafičius kuriantis Egidijus

Pristatome dar vieną Talentų banko dalyvį - legalų grafičio dailininką ir grafikos dizainerį Egidijų. Štai, ką jis sako apie save ir savo talentą:

"Grafičio menu susidomėjau kažkur 1999 metais, kai geriausias draugas miegamuosiuose rajonuose parodė atsiradusius grafičius. Tada pradėjome ir patys bandyti juos piešti. Viską darėme ant popieriaus. Pradžioje nelabai sekėsi, tad nebuvo ir didelio susidomėjimo - piešdavau tik todėl, kad draugas tai darė. Tačiau laikui bėgant pradėjau tai mėgti. Po kelių metų prasidėjo pirmi bandymai ant sienų. Po truputį tai tapo ne tik hobiu, bet ir gyvenimo būdu.

Grafičius piešiu tik legaliai, nes savo darbais noriu žmonėms suteikti teigiamas emocijas. 2006 metais, baigęs vidurinę, įstojau į Klaipėdos vizualinio dizaino katedrą ir 4 metus čia studijavau dizaino pagrindus. Šiuo metu ruošiuosi savo baigiamojo darbo gynimui. Ateitį siesiu ir toliau su grafičio menu bei dizainu."

Egidijaus darbus galite pamatyti nuotraukų galerijoje ir facebook'e.


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

Egidijus, grafičiai, talentu bankas

Naujausi komentarai
2012-04-04, 19:40
o gal galima suzinoti kurioje vietoje tiksliau daryta nuotrauka 15 kur pievute su plytinem arkom?
aciu
MiLedi
2011-09-06, 21:37
Balkonas nerealus! Noriu tokio! :D kai turėsiu savo butą ir daug (o gal nelabai?) pinigų reikės pasisamdyti šį žmogų:]]]
2011-08-02, 20:36
love it, o kad tokie darbai puostu musu miestus bet ne paprastos chuliganu keverzones
Ivy
2011-06-24, 15:37
O, kad visi taip graffičius pieštų, nuostabu!
no name
2011-06-13, 16:26
Dievinu! :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai