Now Reading
Atskleista Lady GaGos dieta!

Atskleista Lady GaGos dieta!

Atskleista Lady GaGos dieta!

Fitneso ir aerobikos specialistas Harley Pasternakas treniruoja minią garsenybių, kurių kūnai žurnalų viršeliuose priverčia aikčioti milijonus moterų ir merginų.

Vienos jo treniruojamų žvaigždžių Lady GaGa, Halle Berry, Katy Perry, Jennifer Hudson, Ashley Greene ir Robertas Pattinsonas.

Jei trokšti figūros kaip šių gražuolių – sek penkių žoingsnių programa, kuria vadovaujasi Hilivudo gražuoliai.

1. Valgyk penkis kartus per dieną. Penki patiekalai per dieną tau atrodo daug? Anaiptol, kai porcijos mažos, tačiau sočios. Trys pagrindiniai patiekalai ir du užkandžiai tikrai nėra daug, kai užkandį sudaro jogurtas ir bananas, o pagrindinį patiekalą Cezario salotos.

2. Paruošk maistą per penkias minutes. Kad maistas būtų kuo mažiau apdorojamas ir jame išliktų kuo daugiau naudingų medžiagų, gamink maistą tik penkias minutes. Virk, kepk ant grotelių, garink, tačiau neilgai.

3. Po penkis ingredientus. Kiekvienoje porcijoje turi būti po mažai bet skirtingų maisto produktų ir mikroelementų. Derink skirtingas daržoves, mėsą, grūdus, riešutus, vaisius ir baltyminius produktus.
reklama

4. Viena diena laisva per savaitę. Kad dietos ir sporto rutina netaptų kančia, vieną dieną per savaitę leisk sau valgyti bet kokį mėgstamą maistą, nors ir nesveiką. Svarbiausia, nepersivalgyti ir vartoti daug skysčių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

5. 25 min. treniruotė per dieną. Jogos ir kardio pratimų junginys puikiai veikia kūną. Joga padeda atsipalaiduoti ir išlaikyti kūną lankstų bei stiprų, tuo partu kardio ratimai tvirtina raumenis, stimuliuoja širdies veiklą ir padeda atsikratyti nereikalingų kilogramų.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top