Dovanų konsultantai. Top 10: geriausios dovanų idėjos Tėvo dienos proga

Tėvo diena suteikia galimybę parodyti ir išreikšti savo meilę ir rūpestį vyrui, kuris mūsų paramos ir dėmesio nusipelno labiausiai.

Šiais metais Tėvo diena švenčiama birželio 5 dieną, sekmadienį, tad nepamirškite šią ypatingą šventę paversti dar ypatingesne. Juk tai laikas, kai pradžiuginti galite paprasčiausiais pusryčiais ar puikia popiete gamtoje – visada svarbiausia nuoširdus dėmesys.

O skubantiems, bet norintiems padovanoti dar ir įspūdingesnias akimirkas, Laikas.lt konsultantai Justina ir Tadas rekomenduoja dovanas, kurios skirtos įvairiausiems pomėgiams ir laisvalaikio praleidimo būdams pirmenybę teikiantiems tėvams:

1.  Didelių karpių žvejyba su gidu

Tėvams, negalintiems atsispirti žvejybos sezonui, puikiausiai tiks žvejyba su gidu. Nes tai puiki galimybė pagilinti žinias apie žvejybos ypatumus . Beliks pagauti didžiausią žuvį savo gyvenime!

2. Pasivažinėjimas keturračiu pajūryje

Norintiems kažko naujo - padovanokite pasivažinėjimą keturračiu. Juk ne veltui keturratis motociklas gimė iš bandymo sujungti geriausias automobilio ir motociklo savybes. Kas gali būti geriau už šią azartišką ir pašėlusią pramogą?

3. Pasivažinėjimas „Drifto“ bolidais

„Drift Taxi“ tiesiog subalansuota vyrams! Bolidus „Nissan Silvia s14a“ ir „Nissan Silvia s13“ vairuos profesionalus „drifteris“, bet to pakaks, kad keleivis pajustų šio sporto greitį, adrenaliną, o iš bolido išliptų kupinas įspūdžių ir adrenalino.

4.  Ekskursija „Alaus kelias“

Alus tikram lietuviui yra nepamainoma daugelio linksmybių dalis ir, matyt, ne be reikalo nuo seno žmonių vadinamas skysta duona. Ekskursijoje po skirtingas aludes galima degustuoti įvairiausios rūšies alų ir sužinoti šio gėrimo paslaptis – kuris vyras to atsisakytų?

5. Egzotiška krokodilienos vakarienė 70 m aukštyje

Martini stiliaus baras-restoranas „Viva Lavita“ kviečia paskanauti gurmaniško krokodilienos kepsnio ir išgerti kokteilį svaiginančiame 70 metrų aukštyje. Kvapą gniaužiantys Kuršių marių ir Jūros vartų vaizdai – nepamainomiems romantikams ir gurmanams.

6. Vynų ir sūrių degustacija dviem asmenims

Didžiausi gurmanai 2 val. trukmės degustacijoje derindami net 5 rūšių vyno sūrio derinius, atras gardžiausius sūrio ir vyno skonius!

7. Šaudymas iš kovinių ginklų

Didžiausiems adrenalino fanatikams patiks išbandyti kovinių ginklų galią. Tikri koviniai ginklai, ore sklandantis parako kvapas ir kraujyje plūstantis adrenalinas.

8. Skrydis virš 12 ežerų

Aukštadvario apylinkių panorama su tyvuliuojančiomis ežerų mėlynėmis ir žaliais šilais. Tėvus, pasiilgusius nepamirštamų įspūdžių, šis skrydis tikrai sužavės.

9. Pažintinis nardymas

Pažinti išskirtinį Lietuvos ežerų povandeninį pasaulį patiks kiekvienam mėgstančiam prisiliesti prie lietuviškos gamtos grožio.

10. Viskio degustacija ir vakarienė

Kaip atpažinti gerą viskį sužinoti norėtų kiekvienas vyras. Nepamirštama viskio degustacija restorane „Steakhouse Hazienda“ atskleis visas šio ištaigingo gėrimo paslaptis. Neužmirštamas vakaras solidžiam Tėvui.


Turite klausimų ir negalite išsirinkti dovanos? Rašykite mūsų konsultantams [email protected].

dovanos, geradovana, konsultantai, tėvai, tėvo diena

Naujausi komentarai
gerda
2011-07-14, 11:48
as va butent teciui ir padovanojau is geradovana.lt zvejybos kupona:) nes tai jo pomegis:) gerai, kad geraovana.lt pasiulo ir dovanas vyrams, ne tik moterims
Konsultantė Justina
2011-06-07, 16:28
Aš taip pat pasiūlyčiau iškyla - tik padovanočiau iškylu krepšį, kuriame jie ras įvairiausių užkandžių, vaisių ir gėrimų. Vietelėje su nuostabia panorama palikčiau juos mėgautis šilta popiete ir vienas kitu:) Krepšyje palikčiau ir sveikinimą, nedidelį albumą su gražiausiomis šeimos nuotraukomis. Nepamirškit ir pledo :)
Konsultantas Tadas
2011-06-07, 14:59
Dažnai vestuvių metinėms dovanojamos dovanos atitinką metinių pavadinimą. 20 metų - porcelianinės vestuvės, todėl porceliano gaminiai tiktų klasikos šalininkams mėgstantiems prabangesnius daiktus. Žinoma, visada galite dovanoti bilietus į koncertus, teatrus. O jei Tėvai užimti ir progų pabūti dviese turi nedaug drąsiai dovanokite poilsį įvairiausiose spa centruose, sanatorijose ar net trumpas keliones. Net prabangi vakrienė juos nudžiugins - juk nereikės namie vargti ir galvoti kaip paminėti šią progą :) Galiausiai visada galima suorganizuoti šeimos vakarą - visa šeima praleiskite vakarą šiltoje, jaukioje aplinkoje. Dabar, kai taip šilta būtų smagiausia suorganizuoti iškyla gamtoje.
Karolis
2011-06-07, 09:03
Ka patartumet padovanot tevams 20 vestuviu metiniu proga?
Justina
2011-06-03, 15:44
Aš tėvo dienai iškepsiu pyragą - pabandyti galite ir Jūs:)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai