Now Reading
Barzdos pasirinkimą lemia vyro galva (Foto)

Barzdos pasirinkimą lemia vyro galva (Foto)

Barzdos pasirinkimą lemia vyro galva (Foto)

Vyrui išsirinkti tinkamą barzdą ne taip jau sunku. Visgi, paieškos gali užtrukti ne vienerius metus. Na ir kas – juk dėl to partnerė pavydo scenų tikrai nekels. Svarbiausia nepabijoti ir paeksperimentuoti.

Palaipsniui išmoksite ne tik nuslėpti nepageidaujamus veido trūkumus, bet ir išryškinsite norimus bruožus. Nors kiekvieno veidas turi tam tikrų išskirtinių „detalių“, tokių kaip burna, nosis ar smakras, vien pagal jo formą galima įvardinti tikrai veidą papuošiančios barzdos tipus, skelbia „About.com Men’s Hair“.

Apvalainam veidui

Formuodami barzdelę šio tipo veidui daugiau plaukų palikite ant smakro, žinoma, geriau kuo ilgesnių. Taip jūsų veidui barzda pridės papildomų centimetrų. Stenkitės, kad neželtų žandai – dažniau juos skuskite. Per visą veidą „išvagoti“ plaukai jums tikrai netiks, geriausias pasirinkimas – „ožio barzda“.

Pailgam veidui

Šiam veido tipui – viskas atvirkščiai. Kuo daugiau plaukų šonuose ir kuo mažiau ant smakro. Tokio tipo barzda daugiau „svorio“ pridės žandams, sukurdama apvalesnio veido įspūdį. Įsidėmėkite – su barzdos ilgiu geriau nežaisti, o ir jos forma neturėtų būti kruopščiai išdailinta.

Keturkampiui veidui

Kaip ir apvalaino veido savininkams, taip ir jums reikėtų atsikratyti daugiau plaukų šonuose, o didžiojoje smakro dalyje jiems leisti vešėti. „Ožio barzdelė“ taip pat gelbės šioje situacijoje.

Dideliam veidui

Tokią veido formą turintiems vyrams geriau vengti „pavienių“ ar mažų ant barzdos ir ūsų vietose užsilikusių plaukų. Tai gali pakenkti jūsų veido proporcijoms ir šis dar padidės. Tinkamiausia – vešli barzda ir ūsai. Vadovaukitės aukščiau nurodytomis taisyklėmis ir labiau dėmesį kreipkite į veido formą.

Mažam veidui

Šiai formai tinkamiausia maža barzdelė ir ūseliai. Tuo tarpu vešlioje ir didelėje barzdoje veido proporcijos „pasiklys“. Net neeksperimentuokite. Taip pat atkreipkite dėmesį į aukščiau nurodytas taisykles.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ovaliam veidui

Jūs pats laimingiausias vyras! Ovali veido forma – idealiausia bet kokio tipo barzdai. Kad ir kaip formuodami barzdą „nuklysite į lankas“, viskas bus lengvai ištaisoma. 

Šioje nuotraukų galerijoje išvysite įvairiausių barzdų tipų – nuo „ožio barzdelės“ iki „smakro juostelės“.

About.com patarimas – geriau atsispausdinti nuotrauką su patikusia barzdele ir nueikite pasikonsultuoti su kirpėju ar stilistu. Barzdos pasirinkimą gali lemti ir išraiškingos akys bei netipiška šukuosena. 

Laikas.lt
Nuotraukos: menshair.about.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top