Rankos forma – charakterio išdavikė

Kiek laiko Jums reikia perprasti žmogų? Gal ilgiau pabendravus su patikusiu asmeniu vėliau tenka juo nusivilti? Sužinoti tikrąjį žmogaus veidą galima labai greitai. Užtenka atidžiau pažvelgti į jo rankas. 

Jūsų dėmesiui keturi charakterio tipai pagal rankos formą. 

Žemė – platus, kvadratinis delnas ir tokios pačios formos pirštai; stora, šiurkšti, rusvos spalvos oda; delno ilgis* lygus viduriniojo piršto ilgiui.

Būdo bruožai – energingas, turintis stiprias vertybes, kartais užsispyręs, praktiškas, atsakingas, šiek tiek materialistas, gabus rankų darbui.

Oras – kvadrato ar stačiakampio formos delnas ir ilgi pirštai, dažnai su išsikišusiais krumpliais; trumpas nykštys; sausa oda; delnas trumpesnis už vidurinįjį pirštą.

Būdo bruožai – plepus, šmaikštus, šiek tiek paviršutiniškas, piktas, šaltas, puikiai jaučiasi ir psichologiškai, ir materialiai, geba užsiimti tarpusavyje nesusijusiomis veiklomis.

Vanduo – ilgas, ovalios formos delnas su ilgais lanksčiais, dažnai kūgio formos pirštais; delno ilgis lygus viduriniajam pirštui, tačiau horizontaliai delnas už jį trumpesnis.

Būdo bruožai – kūrybingas, įžvalgus, užjaučiantis, kartais paniuręs, emocionalus, pasyvus, uždaras, viską ką daro dažniausiai laikantis paslaptyje.

Ugnis – kvadrato ar stačiakampio formos delnai ir trumpi pirštai; rausva oda; delno ilgis didesnis už viduriniojo piršto ilgį.

Būdo bruožai – spontaniškas ir entuziastingas, optimistas ir šiek tiek egoistas, impulsyvus, nejautrus, labai atviras, jei ką daro, tai labai drąsiai ir instinktyviai.

*Delno ilgis matuojamas nuo riešo iki pirštų augimo linijos.

Tad koks Jūsų charakteris?

Laikas.lt

charakteris pagal rankų forma, pirštų ilgis, rankų forma

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai