Now Reading
Pasirodė naujas Laikas.lt žurnalo numeris. Tema – ekologija

Pasirodė naujas Laikas.lt žurnalo numeris. Tema – ekologija

Pasirodė naujas Laikas.lt žurnalo numeris. Tema - ekologija

Šiandien visose platinimo vietose pasirodė vienuoliktas nemokamo žurnalo Laikas.lt numeris, kurio tema – ekologija.

Šio numerio tema jau daug kartų nagrinėta ir kartais jau net norisi sušukti: „Ką dar naujo galime parašyti apie ekologiją?“. Kažko naujo – ne, tačiau naujai ir įdomiai pateikta sena – visada. Dažnai apie ekologiją rašoma išties labai globaliai, neapsižvalgant, kas vyksta savame kieme. O jame veiksmo
tikrai daug! Tad ką atradom, ką pamatėm?

Šiame numeryje skaitykite:
(Beveik) visi rūšiuojame šiukšles, tačiau retas įsivaizduoja, kokį „kelią“ joms tenka pereiti, kol pavirsta į naują daiktą. Mūsų žurnalistas su fotografu visą dieną praleido su šiukšlių surinkėjais ir perrūšiuotojais ir aiškinosi, koks tas „šiukšlių kelias“.

Norite taupyti žemės išteklius, o gal tiesiog atsibodo mokėti už elektros energiją ar karštą vandenį? Apie galimybes sutaupyti pasitelkus alternatyvius elektros energijos sistemas kalbamės su „Smart energy“ atstovu Vainiumi. O dviračių gerbėjams padedame išspręsti
dilemą, kokį dviratį pasirinkti – naują ar seną. Skanus „kąsnis“ sūrių mėgėjams – interviu su „Sūrininkų namų“ atstovu apie ekologiją, sūrių auginimą.

Jei nusibodo vartoti parduotuvėse pirktus prieskonius, kurie dažniausiai būna bekvapiai ir beformiai – patarimai kaip užsiauginti žaliuosius prieskonius namie. Tai labai paprasta, net didžiausias tinginys sugebės.

Sportas – šį kartą ne tik vaikinams, bet ir merginos, nes kalbėsime apie ypatingą sporto rūšį – Riedučių derbį (angl. roller derby). Lietuvoje tai toks negirdėtas reiškinys, kad nė neturi kalboje įsitvirtinusio pavadinimo ar termino. Tačiau įsitikinsite, kad merginos ant riedučių rieda ir stumdosi gerai.
Kaip visada: naujai atrasti talentai ir, žinoma, labai išsamus renginių gidas.

O galvosūkių mėgėjams – sudoku ir intelektą lavinantys klausimai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujas numeris išeis birželio 13 dieną.

Žurnalą galite rasti: Vilniuje verslo centruose, „ Mambo Pizza“, „Bravarija“, „Coffee Inn“, „Submarinas“, „Pica ir Kava“, „Bermudai“, „Tamsta,“ „Briusly“, „Woo“, „Paparazzi“, „Pit Stop Pizza“, „Bambalynė“, „Orgazmus “,„Du drakonai“, kino teatre „Pasaka“, ISM, VGTU, TVM, Vilniaus kolegijos verslo vadybos fakultetas, VPU, VU, MRU, „Crustum“ PC Ozas, restoranas „InDay“, „Sushi Express“, „Sushi House“, „Milkshake Bar“, „People Bar“, „Livin“, „Kibin Inn“, „Wok to Walk“, Kino teatras „Pasaka“, „B bar“, Užupio picerija, „Prie angelo“, teatras „Domino”, Jaunimo teatras, Itališka vyninė, restoranas „Bunte Gans”, „X club shop“, viešbutis „Congress” ir „Adelita”, Kongresų rūmai, Menų spaustuvė, „Skalvija”, „Havana social club“, „SPA Vilnius DIA“, „Vero Cafe“, „Šviežia kava“, Kaune: Verslo centruose, „Mambo Pizza“, „Bravarija“, „Coffee Inn“, „Sandija“, „Ramzis II“, VDU, KTU, „Blue orange“, „Mio Cafe“, „Presto“, „Supremo“ kavos namai, „City Cafe“, „Bella Italia“, „Boun Giorno“, „Pas Stanley“, „Sushi express“, „Coffe inn“, „Vero Cafe“, „Buon Giorno Taverna“ ir kt. Visoje Lietuvoje: „SPA Vilnius SANA“, su Kautros tarpmiestiniais autobusais. kavos baruose, universitetuose bei keliaudami Kautros autobusų tinklu.

Taip pat kviečiame „pavartyti” žurnalą čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top