Now Reading
Studentiškas muzikos festivalis GaDi – žalias ir laisvas

Studentiškas muzikos festivalis GaDi – žalias ir laisvas

Studentiškas muzikos festivalis GaDi - žalias ir laisvas

Šie žodžiai jau tapę GaDi muzikos festivalio sinonimais. Kaip kiekvienais metais jau laukiame gegužės mėnesio, kai susitiks visi draugai, nauji muzikos ir festivalių mylėtojai. Jau antrus metus kaimo turizmo sodyboje „Aukštupys“. Ten mums patiko, ten susitiksime ir šiemet.

GaDi – pirmas muzikos festivalis, po atviru dangumu po ištisų 9 mėnesių, atidaro visą vasarą trunkantį festivalių sezoną. Tai išskirtinis muzikos festivalis, kur nėra auskarų vėrimo, tatuiruočių, masažo ar kosmetikos palapinių. Čia galėsite tris dienas ir dvi naktis pabėgti nuo miesto, atsidurti gamtoje, kur pievos, miškas ir tekantis Merkys. Kur su draugais džiaugsitės muzika, gamta, kompanija ir alumi.

Šiemet Jūsų vėl lauks trys muzikos scenos: didžioji, elektroninės muzikos ir naujai gimusi jammo-chillo scena. Prie didžiosios scenos šiemet šoksime su Žas, Requiem, Golden Parazyth, Freaks On Floor, Sportas, Black and Life Dio Tribute.lt, Sold Out, Netvarkoi, Easy Style, Shidlas. Skęsim elektroninėje muzikoje M-Theory, Android + Anber, Astralu ir MC Messiah, Audrius 3K, CTO gram + Amam, CUE Point, DeathWish, Skema ft K@. Paryčiais atsipūsime poilsio zonoje su O2, Positive Fyah, Girių dvasiomis, TBC.

Festivalio pradžia prieš šešerius metus, kuomet Girius Merkys ir Arnas Mankevičius nusprendė, kad gamtininkai gali tai padaryti. Bemiegės naktys, naujai suformuota komanda, jokios darbo patirties, generatorius vardu GOTAS, 17 grupių ir alus už 2,5 Lt, gražioji Kernavė ir Arvydas, kuris mielai įsileido festivalį į savo sodybą labai simboliškais žodžiais pažymėdamas studentų organizuojamo festivalio pradžią: „Čia ir dabar gimsta nauja graži tradicija“. Taip gimė tikrai graži tradicija, naujas festivalis, kuris iki šiol auga ir tobulėja.

Bilietus platina UAB „Bilietų pasaulis”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Susitinkam gegužės 13–15 dienomis Aukštupyje!

Taip pat skaitykite apie GaDi renginius: „Ekokelionės dviračiu“„avanGArDI“ ir „Žygis su fotoaparatu”.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top