Kaip suprasti moterį?

Kam moteris ateina į internetą? Aišku, jos tikslas – bendravimas. O ko ji tikisi iš minėto bendravimo – tai jau kitas klausimas.

Šiandien jau mažai kas naudoja internetą tik nuobodžiam profesionalios informacijos ieškojimo procesui. Praktiškai kiekvienas vartotojas turi savo puslapių socialiniuose tinkluose, lankosi bloguose, forumuose. Šiuolaikinis internetas – tai visata. Ten (internete) visi žmonės yra gražūs ir įdomūs, orai visada puikūs, į visus klausimus yra būtent TIE atsakymai, kuriuos mes norime išgirsti, todėl dauguma suvokia internetą kaip antruosius namus. Ir moterys sudaro nei mažiau, nei daugiau, o 45% interneto visatos gyventojų.

Jeigu mes paskaitysime statusus, kuriuos moterys nusistato savo puslapiuose, taps aišku, kad pagrindinis įmantrių, protingų ir nelabai protingų, sugalvotų ir cituotų frazių tikslas – vyras! Todėl tampa aišku, jog internete moteris bando išspręsti pagrindinę savo gyvenimo “problemą”.

Vargu ar moteris, pasiaukojančiai maiganti klaviatūrą, tiki, kad kitam virtualios visatos gale jai atsakinėja būtent tas princas, antroji pusė, su kuria dėl piktojo likimo valios moteris nesusitiko anksčiau. Viską galima paaiškinti kur kas proziškiau ir vadinasi tai labai paprastai – flirtas! Taip, gerbiamieji, būtent flirtas, kuriam visada atsiras vietos virtualiame bendravime. Juk kaip ten bebūtų, svarbiausia, ko reikia moteriai – tai dėmesio, susidomėjimo ja. Ir tegul tai būna net ne degančios aistros liepsna akys, o tiesiog malonūs žodžiai, paprasčiausi komplimentai – jie padeda moteriai atitrūkti nuo rūsčios gyvenimo prozos, kur jos tyko daugybė realių gyvenimiškų problemų.

Bet juk nutinka ir taip, kad minėti lengvi santykiai pereina į tikrą įsimylėjimą, ir tuomet jausmai gali konkuruoti net su realiais. Tačiau vardan teisingumo reikia pasakyti, kad flirtas – tai ne vienintelis moters tikslas internete. Yra ir teminių forumų (pvz.: super mamų forumas – vienas populiariausių Lietuvoje), kur moterys aptaria kažkokias rūpimas problemas, dalinasi patirtimi, “plauna kaulus”, klausia patarimo ir t.t.

Šiuolaikinėms moterims katastrofiškai trūksta bendravimo. Jau visiems gerai žinoma klaidinga nuomonė apie tai, jog internete laiką leidžia tik tuštutės ir nuotykių ieškotojos. Atsižvelgiančios į šiuolaikinį gyvenimo tempą moterys pagalvoja, ar joms apsimoka realiai susitikti su drauge, “gramdant” laisvas minutes nuo savo grafiko, ar taip pat sėkmingai aptarti savo problemas virtualiame pasaulyje.

Dažniausiai (turint omenyje moterų – “draugių” bendravimo ypatumus) daug paprasčiau būti atvirai su nepažįstamais žmonėmis, nebijant, jog tavo atvirumas bus panaudotas prieš tave.

Kuo daugiau apie tai galvojame, tuo aiškiau tampa tai, jog “Moters internete” tema yra per daug įvairiapusiška, kad būtų vienareikšmiška ir paprasta.

Bendrai paėmus…. Niekada nesistenkite suprasti moters, vis vien nepavyks! Kam moteris ateina į internetą? Aišku, jos tikslas – bendravimas. O ko ji laukia iš minėto bendravimo – tai jau kitas klausimas…



kaip suprasti moterį, moteris

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai