„Tamstoje“ karaliavo A.Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ (Foto)

Antradienio vakarą muzikos klube "Tamsta" karaliavo Aistė Smilgevičiūtė su grupe "Skylė". Pastaraisias metais temos, kurių imdavosi grupė „Skylė“ savo kūryboje, buvo ganėtinai rimtos ir sudėtingos.

„Tačiau kuo gilesni ir sudėtingesni išgyvenimai ruošiant rimtą programą, tuo labiau tai atlikus norisi atsipūsti ir nuveikti ką nors lengvai ir neįpareigojančiai“ , - sakė kompozitorius ir grupės vedlys Rokas Radzevičius.

„Šį kartą apsižiūrėjome, kad nors koncertuose šviesių kūrinių ir netrūksta, tačiau praleidžiame linksmas dainas „kreivais“ tekstais, o jų nuo gyvavimo pradžios suskaičiuoti galima nemažai. Tad išsirinkę smagiausias, repetuojame naujos krypties koncertinę programą – „linksmai ir kreivai“, - pasakojo skylėnų „pilkasis kardinolas“ klavišininkas Mantvydas Kodis.

Gerbėjams gerai žinoma daina apie vampyrą fermerį Ernestą, studento, sėdinčio „ant ledo“, išpažintis dainoje „Žiema“, hipiškos svajonės apie moterį be chalato iš „10 000 nuogų mėnulių“, užvedanti „Kulka Dumdum“ bei pankuojantys „Ubagai“... Dar vienas, autoironiškas, grupės „Skylė“ veidas, trypiančios klausytojų kojos ir plačios šypsenos – tokią viziją šį kartą įgyvendino grupė.

Vakaro akimirkas galite paržiūrėti nuotraukų albume.

Ieva Varkojytė

A.Smilgevičiūtė, koncertas, Skylė, tamsta

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai