Pradėtas antrasis Bagažinių turgaus sezonas

Šeštadienį, balandžio 9 d., Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, buvo atidarytas antrasis Bagažinių turgaus sezonas. Kiekvieną mėnesį iki rudens vyksiantis turgus šiais metais turės ir savo temas. 

„Atsižvelgiant į žmonių pageidavimus, šiais metais kiekvienas Bagažinių turgus bus teminis. Šio šeštadienio tema buvo rankdarbiai ir matėme, kad tai pasiteisino. Ypač patenkinti buvo pirkėjai, kurie rado tai, ko tikėjosi“, – teigia Bagažinių turgaus organizatorius Jonas Plenta.

Šeštadienį vykusiame antro sezono turgaus atidaryme buvo apstu įvairių rankdarbių – nuo išskirtinių spalvų auskarų iki medvilninių dovanoms skirtų kiškių. Buvo galima įsigyti ir paveikslų, kuriuos siūlė patys jų autoriai.

Planuojama rengti turgus, kuriuose didesnis dėmesys bus skiriamas norintiems parduoti ir įsigyti įvairius kolekcininkų mėgstamus daiktus, muzikos plokšteles, knygas. Temos bus parenkamos ir atsižvelgiant į metų laikus. Pavyzdžiui, vasarą bus ypač laukiami žmonės norintys parduoti įvairų atostogų inventorių.

Renginio organizatoriai tikisi, kad Bagažinių turgaus dalyviai taip pat pasiūlys įdomių ir aktualių temų.

„Praeitų metų sezonas parodė, kad sėkmingą turgaus vystymąsi užtikrino vienas svarbiausių jo akcentų – bendravimas tarp žmonių. Rengiant teminius turgus bendravimo tradicijos dar labiau sustiprės, nes žmonės, sutiks daugiau bendraminčių žinos, kokių daiktų gali rasti“, – sako J. Plenta.

Tačiau teminiai turgūs nereiškia, kad bus leidžiama prekiauti tik temą atitinkančiais daiktais. Visada bus laukiami žmonės, norintys parduoti bet kokius nereikalingus savo daiktus ar laisvalaikiu pagamintus rankdarbius.

Kitas Bagažinių turgus prekybos miestelyje „Urmas“ įvyks gegužės 14 dieną. Jame bus kviečiama prekiauti viskuo, kas reikalinga sodininkams, daržininkams.

Laikas.lt

Bagažinių turgus, kauno turgus, miestelis urmas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai