Now Reading
3xMETAL: „Final Depravity“ – „ištvirkėlių“ pasikeitimo metas

3xMETAL: „Final Depravity“ – „ištvirkėlių“ pasikeitimo metas

3xMETAL: „Final Depravity“ – „ištvirkėlių“ pasikeitimo metas

Nenumaldomai artėjant balandžio 11 d., kuomet jungtinės Europos metalo pajėgos įsiverš į Vilnių, mus pasiekė žinia, kad keičiasi vienas šios kariuomenės pulkas.

Kartu su britais „Onslaught“ ir vokiečiais „Suidakra“ turėjusius pasirodyti pastarųjų „kruvinuosius“ tautiečius „Debauchery“ pakeis jauna vokiečių grupė „Final Depravity“. Neskubėkite daryti išvadų dėl šių pokyčių – jaunikaičių devizas yra: thrash is just the beginning…

Suprantama, šis jaunas kvartetas groja laiko patikrintą ir užgrūdintą thrash metalą. Kaip gi kitaip, jei šios grupės kilmė – Ruro regionas Vokietijoje, iš kur kilo trešą grojančių grupių elitas („Kreator“, „Sodom“ ir kt.)! Dabar čia yra vienas svarbiausių vokiečių metalo scenos centrų.

„Final Depravity“ susikūrė tik 2007 m., bet jau po metų išleido 3 kūrinių demo ir iš karto nusipelnė koncertuoti su tokiomis komandomis kaip „Sodom“, „Legion f the Damned“, „Artillery“, „Mystic Prophecy“, „The Very End“. 2010 m. spalio 15 d. pasirodė ir debiutinis albumas „Nightmare 13“ (leidėjas „Nihilistic Empire / Twilight“), kurį grupė pristatė turo su „Accuser“ ir „Warrant“ metu. Šio albumo įrašyme dalyvavo ir žymusis Tom Angelripper iš „Sodom“, o tai tikrai garbinga vos trejus metus grojančiai grupei.

Debiutinis albumas sulaukė palankių atsiliepimų. „Final Depravity“ iš karto imta lyginti su stiliaus grandais, tokiais kaip „Slayer“, nors jų thrash metalas gana melodingas, o skambesio pagrindą sudaro tipiški vokiečių trešui būdingi „sausi“, bet techniški rifai. Be to, šios grupės muzika asocijuojasi ir su „Machine Head“ skambesiu. Iki šiol netylančios liaupsės „Final Depravity“ žada geras perspektyvas atgimusioje thrash metalo scenoje. Jau šiais metais grupė pasirodys gerai žinomame festivalyje „Metalfest“ Vokietijoje.

„Final Depravity“ sudėtis yra tokia: Dennis „Blaze” Baronas – vokalas, gitara; Oliveris Hey – gitara, vokalas; Tobias Rathas – boso gitara; Tristanas Maiwurmas – būgnai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pabaigai – viena pikantiška detalė: scenoje turėjusius pasirodyti vienus „ištvirkėlius“ pakeis kiti, pasirodysiantys iš tikrųjų (jei ne muzikos stilius, tai pavadinimų vertimas tikrai sieja „Debauchery“ ir „Final Depravity“).

Taigi pasižymėkite iš naujo: balandžio 11 d., klubas „New York“ Vilniuje, mūšis kodiniu pavadinimu „3xMETAL – „Onslaught“, „Suidakra“ ir „Final Depravity“! Karius vis dar registruoja „Tiketa“ visose kasose ir www.tiketa.lt. Renginio vietoje bilietai brangs!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top