Kino teatre „Multikino“ - įspūdinga „The Prodigy“ filmo premjera

25 milijonus įrašų pasaulyje pardavusi grupė „The Prodigy“ visai netrukus pristatys savo pirmąjį filmą Lietuvoje.

Iš daugybės skirtingų laikų hitų „Charly“, „Out of Space“, „No Good“, „Woodoo People“, „Poison“, „Firestarter“, „Breathe“, „Smack My Bitch Up“, „Omen“, „Invaders Must Die“ bei „Warriors Dance“ žinomi britai ne vieną kartą perrašė muzikos istoriją. Dabar viena tituluočiausių grupių „The Prodigy“ pasauliui dovanoja savo dokumentinį filmą „World’s on Fire“.

Filme užfiksuoti vaizdai yra iš jų pačių koncerto, vykusio festivalyje „Warriors Dance Fest“ 2010-aisiais. „Visa medžiaga filmui buvo nufilmuota koncerte, kuriame šėlo daugiau nei 65 000 fanų - tai tiesiog puiki iki šiol didžiausio „The Prodigy“ koncerto dokumentika. Suteikiame galimybę visiems pasaulyje pamatyti šį nepakartojamą šou didžiuliuose ekranuose“ - sakė filmo režisierius Paul Dugdale, kuriam daug padėjo ir pats grupės lyderis Liam Howlett. Vilniuje šį filmą-koncertą išvysime jau balandžio 14 d., 21 val., kino teatre „Multikino“.

“Tai buvo nereali naktis. Stovėjome ant scenos ir triumfavome stebėdami tiesiog apšalusią publiką. Buvome neapsakomai laimingi,'' - taip apie nufilmuotą koncertą festivalyje “Warriors Dance Fest'' atsiliepė pati grupė.

Šiandien jau legendinis kolektyvas „The Prodigy“ – tai dar 1990-aisiais muziką pradėję leisti bene pirmieji elektroninės muzikos pionieriai Liam Howlett, Maxim, Leereoy Thornhill bei iš klipų gerai pažįstamas pankas Keith Flint. Mega žvaigždžių statusą „The Prodigy“ nariams pelnė 1997 metais išleistas albumas „The Fat of the Land“. Per pirmąją savaitę po išleidimo albumas tapo populiariausiu 22-ose pasaulio šalyse.

Per savo karjerą skandalingieji elektropankai „The Prodigy“ laimėjo daugybę svarbiausių muzikinių apdovanojimų. Beje, tai yra pirmoji techno muzikos grupė, kuriai pavyko pakilti į Nr.1 JAV „Billboard“ albumų tope. „The Prodigy“ taip pat yra užsirekomendavę kaip viena įspūdingiausių koncertinių grupių, kurios pasirodymai nenusileidžia roko grandų koncertams. Neatsitiktinai britai ir sugalvojo tai įamžinti filme „World’s on Fire“.

Taigi jau balandžio 14 d., 21 val., didžiausio iki šiol „The Prodigy“ koncerto dokumentika filme „World’s on Fire“ – sostinės kino teatre „Multikino“.

Laikas.lt

"Multikino", "The Prodigy", dokumentinis filmas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai