Now Reading
„Metų interjeras“ – „Basement bar“ (Foto)

„Metų interjeras“ – „Basement bar“ (Foto)

„Metų interjeras“  - „Basement bar“ (Foto)

Neseniai Vilniaus senamiestyje duris atvėrusio kokteilių baro „Basement Bar“ interjeras laimėjo apdovanojimą konkurse „Metų interjeras 2010“, „Geriausio visuomeninio interjero“ kategorijoje.

Konkursą rengia interjero dizaino portalas Interjeras.lt. „Baro interjere norėjome perteikti autentišką vietos – senamiesčio rūsio – dvasią, tačiau tuo pat metu suteikti jam ir šiuolaikinio naktinio baro stilių, – sako „Basement Bar“ vadovas Lukas Voiničius. – Manome, kad išlaikyti tokią dermę puikiai pavyko: modernios interjero detalės, lakoniški, paprastų formų baldai suteikia šiai šimtmečius menančiai erdvei šiuolaikiškumo ir naujumo įspūdį“. L. Voiničius pastebi, jog toks autentikos ir modernumo derinys kokteilių baro interjere yra netikėtas ir visai sostinės kokteilių klubų publikai.

„Basement bar“ interjerą sukūrė debiutuojantis dizaineris Laimis Valančiūnas, atstovaujantis architektų studijai „Me Architect You”. Konkurse „Geriausio visuomeninio interjero“ kategorijoje taip pat buvo nominuoti dizaineris Ramūnas Manikas už naktinio klubo „Moonlight“ interjetą, bei architektai Rytis Mikulionis ir Gytis Vaitkevičius už įvaizdžio namų „KUKLA beauty box“ interjerą.

Dėl 10-ties nominacijų kasmetiniame ,,Metų interjero” konkurse šiemet rungėsi 63 architektai ir interjero dizaineriai, kurie pristatė 100-tą 2010-ais metais sukurtų interjerų. Pagrindinių trijų kategorijų – geriausio privataus, visuomeninio ir biuro projektų laimėtojus rinko tarptautinė 11 narių komisija, kurią sudarė architektai ir dizaineriai iš Nyderlandų karalystės, Didžiosios Britanijos, Kanados, Švedijos, Belgijos, Prancūzijos, Šveicarijos.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top