Now Reading
Savaitgalio receptas – Buritos

Savaitgalio receptas – Buritos

Savaitgalio receptas - Buritos

Ką galvojate veikti šį savaitgalį? Galbūt vakare pas Jus susirinks draugai ir planuojate, ką jiems pagaminti? Šį kartą siūlome labai paprastą, bet tikrai skanų patiekalą – buritos.

Jums reikės:

900 gr. kiaulienos išpjovos
1 šaukštas aliejaus
druskos pagal skonį
1, 5 stiklinės sultinio
1 stiklinė pomidorų padažo
0, 5 šaukšto apelsino žievelės
1 šaukštelis smulkintų, konservuotų čili pipirų
8 vnt. tortilijos paplotėlių

Kaip gaminti:

Kiaulieną pasūdykite ir aptepkite aliejumi. Įdėkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pagaminkite padažą: į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, sudėkite apelsino žievelę, čili pipirą. Užvirkite ir virinkite apie 30 min., kol pradės tirštėti.

Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant silpnos ugnies.  Tortilijas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos iš jų uždėkite mėsos masės ir susukite. Patiekite su troškintomis raudonomis pupelėmis.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top