Now Reading
Žymiojo grafitininko Banksy žmona demaskuota

Žymiojo grafitininko Banksy žmona demaskuota

Žymiojo grafitininko Banksy žmona demaskuota

Dirbanti nešiojamu kompiuteriu, puikiai nusiteikusi – tokia ponia Banksy buvo pirmą kartą užfiksuota fotografų.

Intensyviai savo tapatybę slepiančio garsaus grafičio meistro Banksy žmonos atvaizdas iki šiol viešumoje nebuvo žinomas. Joy Millward nufotografuota prezentacijos apie savo lobistės darbą metu.

Savo veiklą pristačiusi ponia Banksy asmeninio gyvenimo detales aptarinėti viešai vengia. Matyt, taip tiesiog ir toliau stengiamasi išlaikyti Banksy menui suteiktą mistinį atspalvį.

Menininkas daugelį kitų grafitininkų pralenkė produktyvumu ir ypatinga „stencil-style“ technika – piešimu per trafaretą. Savo darbus ir jo stilių Banksy išpopuliarino visame pasaulyje, tačiau savo tapatybę jis slepia iki šiol.

Tačiau prieš trejetą metų laikraštis „The Mail on Sunday“ paviešino žinią, kad už Banksy pseudonimo slepiasi iš Didžiosios Britanijos miesto kilęs Robin Gunningham (36), 2006 m. sausį Las Vegase vedęs Joy Millward.

Šią porą pažįstantys asmenys teigia, kad Robin ir Joy gyvena itin izoliuotai, beveik nebendrauja net su greta gyvenančiais kaimynais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įdomiausia tai, kad pati Banksy žmona savo artimiesiems nesako, ką jos vyras iš tikro veikia. Žmonėms jis pristatomas kaip menininkas, kuriantis viršelius albumams, iliustracijas kulinarijos knygoms.

„Dailymail“ pabandė susisiekti su fotografų užfiksuota Joy Millward, tačiau ji į žurnalistų laiškus neatsakė.

Yra nemažai manančiųjų, kad slapstymasis daro didelę įtaką šio menininko populiarumui, o kritikai tai vertina kaip itin sėkmingą viešųjų ryšių kampaniją.

Laikas.lt
Nuotr. Dailymail.co.uk

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top