Madų pristatyme – žinomi žmonės ir neįprastas šou (Foto)

Trečiadienį vakare moderniose Vilniaus Dailės akademijos rūmų erdvėse nestandartiškai pristatyta VERO MODA pavasario-vasaros kolekcija.

Teatralinis modelių pasirodymas trijose skirtingose erdvėse atskleidė naujus mados vėjus, kuriuos įvertinti susirinko tokie žinomi žmonės kaip Mantas Petruškevičius, Aistė Jasaitytė, Jogaila Morkūnas su drauge, Skaiva Jasikevičiūtė, Gabrielė Martirosionaitė, Ugnė Skonsmonaitė ir kt.

Iki pat kolekcijos pristatymo organizatoriai slėpė, kas pristatys kolekciją, todėl intrigą pavyko išlaikyti iki pat modelių pasirodymo. Paslaptingas kvietimas ir nuo šv. Onos bažnyčios iki pat rūmų įėjimo besidriekęs raudonas kilimas sukėlė daug kalbų ir spėliojimų, kas visgi įvyks šį vakarą.

Pats pavasario-vasaros “Vero moda” kolekcijos pristatymas taip pat buvo kitoks, nei įprasta: vietoje podiumo svečiai pamatė tris skirtingai įrengtas erdves, kuriose stebėjo teatralizuotus modelių pasirodymus su atitinkamai parinkta muzika ir netgi šokio elementais.

Pirmojo pasirodymo metu buvo pristatyta romantikos sklidina linija “Vero moda jeans girl”, antrajojoje erdvėje buvo atvaizduota apsipirkinėjanti miesto mergina ir jai skirta drabužių linija “Vero moda feminine”. Galiausiai, trečiojoje erdvėje, merginos drabužius pristatė prie rūmuose įrengto baro, už kurio buvo galima pamatyti ir tikrus barmenus. Tokiame amplua pristatyta trečioji, pati seksualiausia, stilingiausia ir vakarėlius mėgstančioms merginoms skirta linija “Very”.

Po drabužių pristatymo svečiai toliau būriavosi prie minėtojo baro, mėgavosi gurmaniškais užkandžiais bei matavosi drabužius iš naujausios “Vero moda” kolekcijos čia pat specialiai įrengtoje show-room kabinoje. Bene drąsiausiai iš visų susirinkusiųjų jautėsi Ingrida Kazlauskaitė ir Gabrielė Martirosionaitė, kuriios nedelsdamaos ne tik apsirengė naujųaisiais drabužiais, bet ir plačiai besišypsodamaos pozavo fotografams.

Laikas.lt
Nuotr. K.Kurieniaus

mados, vero moda, VERO MODA pavasario-vasaros kolekcija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai