Now Reading
Šiandien festivalio „Kino pavasaris” bilietai moterims – pigiau

Šiandien festivalio „Kino pavasaris” bilietai moterims – pigiau

Šiandien festivalio „Kino pavasaris” bilietai moterims - pigiau

Ilgai lauktą kino maratoną – festivalį „Kino pavasaris“ – tikrieji fanai pradėjo planuoti jau šią savaitę – prekyboje pasirodė festivalio bilietai.

Šiandien, Tarptautinę moters dieną, festivalio bilietai kino teatrų kasose moterims kainuoja tik 8 litus. Ketvirtadienį, kovo 11 dieną, Valstybės dienos proga, bilietai į visus lietuviškos programos filmus tiek kino teatrų kasose, tiek internetu kainuos tik 6 litus. Šios akcijos galioja ir abonementams.

„Beveik 67 proc. mūsų festivalio lankytojų yra moterys, todėl pamanėme, kad kovo 8-osios tulpę joms atstos pigesni bilietai į festivalį“, – sako Algirdas Ramaška, festivalio „Kino pavasaris“ vykdantysis direktorius. „Šiemet festivalyje norime, kad kuo daugiau festivalio lankytojų iš naujo atrastų ir pamiltų lietuvišką kiną, todėl tikimės, kad kovo 11-osios proga lietuviai įsigys pigesnius bilietus į lietuviškos programos filmus“ .

Šiuo metu kino teatruose „Forum Cinemas Vingis“ bei „Forum Cinemas Akropolis“ galima įsigyti festivalio abonementus, kuriuos artimiausiu metu bus galima iškeisti į konkrečių seansų bilietus. Kino teatruose „Pasaka“ ir „Skalvija“ galima įsigyti bilietus pagal festivalio repertuarą, į konkrečius seansus. Filmų repertuarą ir seansus rasite čia.

Kainų ribos didžiuosiuose kino centruose yra nuo 10 iki 14 litų, priklausmai nuo dienos meto, o Į 3D seansus bilietai kainuos 4 litais brangiau. 5 bilietų abonementas kainuoja 60 litų, o dešimties – 100 litų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kino teatre „Pasaka“ vieno bilieto kaina – 12 Lt, moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems vieno bilieto kaina – 10 Lt. Perkant 5 bilietų abonementą, vieno bilieto kaina -10.

Kino teatre „Skalvija“ Vieno bilieto kaina – 12 Lt, o moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems bilietas kainuoja 8 Lt, penkių bilietų abonementas – taip pat 50 litų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top