Now Reading
„Amber Trip“ – papuošalų rojus visiems (Foto)

„Amber Trip“ – papuošalų rojus visiems (Foto)

„Amber Trip“ - papuošalų rojus visiems (Foto)

Nuo ketvirtadienio Vilniuje šurmuliuoja ne tik Kaziuko mugė, bet ir didžiausia specializuota juvelyrikos paroda Baltijos šalyse – „Amber Trip“.

Ši paroda – svarbus kasmetinis įvykis visai juvelyrikos visuomenei: profesionalams ir dizaineriams, gamybos organizatoriams ir praktikams, juvelyrikos pramonės įmonėms…Kaip ir kasmet, parodoje taip pat pristatomos naujausios pramonės technologijos, moderni technika.

“Amber Trip” ne tik komercinis renginys. Įdomi ir aktuali parodos seminarų tematika. Ilgamete darbo su juvelyrika patirtimi dalijasi žinomiausi jos atstovai iš Lietuvos, Rusijos, Vokietijos, Lenkijos, Švedijos, Suomijos. Taip pat aptariamos juvelyrikos verslo tendencijos atskirose šalyse..

Parodos dienomis vyksta tarptautinis juvelyrikos meno konkursas. Konkurso idėja ir tikslas – pristatyti juvelyriką, kaip šiuolaikinio meno sritį, propaguoti įdomiausius juvelyrikos meno pasiekimus. Juvelyrai-menininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Nyderlandų, Lenkijos, Vokietijos ir kitų šalių pristatys darbus, sukurtus konkrečiam asmeniui. Konkurso žiuri komisija, atsižvelgdama į pagrindinius šiuolaikinio meno kanonus, svarbiausiu vertinimo kriterijumi, laikys meninę kūrinio vertę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginys dar vyks šeštadienį ir sekmadienį viešbučio Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre, Konstitucijos pr. 20, Vilniuje.

Laikas.lt
Parodą fiksavo Rasa Barčaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top