Now Reading
Su personažais žaisti linksmiau! (Foto)

Su personažais žaisti linksmiau! (Foto)

Su personažais žaisti linksmiau! (Foto)

Atsibodo vienspalviai plastikiniai stalo žaidimų „pėstininkai“? Galbūt pradžiugintų įvairiaspalviai po lentą vaikštantys mediniai žmogučiai. Neišsirinkę iš siūlomų nei vieno tinkamo, galite paprašyti sukurti į jus panašiausią.

Pasirinkimo laisvė

312 skirtingų „žmogučių“ su erotiniais drabužėliais, kasdieniniais apdarais, tautiniais rūbais, marškinėliais su valstybių simbolika, įvairių profesijų atstovų uniformomis, istorinių laikų apdarais. Galėsite persikūnyti monstrais, numirėliais, gyvūnais. 

Tarp Joergo Wolfo sukurtų personažų – Che Guevara, Betmenas, Frankenšteinas, Heraklis, Kalėdų Senis, Raudonkepuraitė, Mis JAV ir dar daug kitų. Deja, politikų pasiūla kiek mažesnė – vos vienintelis, ir mums nežinomas, tačiau juk galite užsisakyti specialiai žaidimui skirtų premjero ar prezidentės.

 „Esu vienintelis kuriantis šiuos mažylius ir negaliu būsimais užsakymais užversti viso sandėlio. Turiu užtikrinti, kad kiekviena figūrėlė bus unikali arba pagaminta atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus“, – stalo žaidimų svetainei internete Zuspieler.de teigė J.Wolfas.


Gamyba užtrunka

Užsisakęs „svajonių pėstininką“, jį gausite po 2-6 savaičių. Pirmiausia paprasta medinė figūrėlė pažymima kūrėjo ženklu. Ją paversti daktaru, riteriu ar magu menininkui trunka apie apie 2-5 darbo dienas. Didžiąją laiko dalį menininkui atima džiūstantys dažai.

„Siela“ pėstininkui suteikiama palaipsniui – pirmiausia nudažoma didžioji dalis figūrėlės, tuomet išryškinamos linijos, didesnės ir mažesnės detalės, ir galiausiai – smagūs mažmožiai. Figūrėlės tarnavimo laiką pailgina papildomai užteptas lakas.

Kainos svyruoja

Šių meno kūrinių kaina svyruoja nuo 17 iki 34 litų (4,99-9,99 eurų). Norintys jas gali užsisakyti internetu, tačiau nemokamas pristatymas galimas tik Vokietijos teritorijos ribose. Taip, tai nėra pigiausias niekutis. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Užsimaniusius iškart visų 16 figūrėlių klasikiniam vokiškam žaidimui „Žmogau, neširsk“ (Mensch aergere dich nicht) meistras įspėja – toks priverstinis jo pirštų pamiklinimas atsieis daugiau nei 345 litus (100 eurų).

Tik pagalvokite – savo antrajai pusei padovanotumėt į ją panašų pėstininką. Tereikia interneto svetainėje Lupos-Pimfe.de įkelti jos nuotrauką, pažymėti pageidaujamą fotografijos vietą ir tęsti užklausą.

Apie 35 litus atsieisiantis niekutis to vertas!?

Nerijus Drochneris
Nuot. Lupos-Pimfe.de

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top