Now Reading
Studentai vėl kovos dėl geriausių pardavimo specialistų titulo

Studentai vėl kovos dėl geriausių pardavimo specialistų titulo

Studentai vėl kovos dėl geriausių pardavimo specialistų titulo

„CV-Online” kartu su ISM Vadybos ir ekonomikos universitetu penktą kartą organizuoja „Pardavimų Guru – studentų lyga” konkursą.

Po savaitės startuosiančiame konkurse vėl susitiks geriausio vadybos ir pardavimų specialisto vardo siekiantys studentai iš įvairių aukštųjų mokyklų. Šiemet, kitaip nei ankstesniais metais, studentai kviečiami varžytis komandomis.

„Renginio formatą keičiame siekdami konkursą priartinti prie realaus pardavimų specialistų darbo. Pardavimai – komandinis darbas, rezultatyviausias tuomet, kai sujungiamos specialistų kompetencijos, gebėjimai, praktinės žinios. Konkurso dalyviai galės įsitikinti, kad dirbdami komandomis turės žymiai daugiau galimybių nei kovodami po vieną”, – sako ISM Karjeros centro vadovė Gintarė Aldonytė. Jos teigimu, šiemet konkursas iš dalyvių pareikalaus daugiau kūrybingumo, ne tik žinių.

„Pardavimų vadybininkai yra svarbi grandis įmonės veikloje, jos variklis, tačiau Lietuvoje ši profesija yra dažnai nepelnytai nuvertinama. Gajus stereotipas „kad ir ką baigsi, vis tiek dirbsi vadybininku”. Šis konkursas skirtas paneigti tokią nuostatą – atskleisti, kokie yra vertingi tikri pardavimų profesionalai ir koks potencialas slypi tarp studentų”, – pažymi „CV-Online” marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Atkrentamieji turai vyks interaktyviu būdu – „CV-Online” tinklapyje. Norintys dalyvauti konkurse ir susirungti su geriausiaisiais kviečiami burtis į komandas po 3-4 dalyvius – studentai gali būti iš skirtingų aukštųjų mokyklų. Komandų registravimas vyks iki vasario 28 dienos (informacija apie registraciją pateikiama tinklalapyje www.cvonline.lt). Jau ateinantį pirmadienį „CV-Online” tinklapyje bus paskelbta pirmoji užduotis, iš studentų pareikalausianti kūrybiškumo, komandinio darbo ir stiprios motyvacijos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po trijų atkrentamųjų turų finalą pasieks 5-6 komandos. Jos susitiks balandžio 6 dieną ISM Vadybos ir ekonomikos universitete vyksiančiame finaliniame renginyje. Finalo dalyvius vertins speciali komisija, kurią sudarys ISM Executive School, „CV-Online”, „Nordea” banko, telekomunikacijų bendrovės „Tele2” ir draudimo bendrovės „If” specialistai. Laimėtojams be titulų bus įteikti ir vertingi prizai, kuriuos įsteigė bankas „Nordea”, „Tele2”, „If”, knygynų tinklas „Pegasas” ir kino teatras „Multikino”.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top