Now Reading
Jubiliejinio „Heineken Open‘er“ sąstatas pilnėja toliau

Jubiliejinio „Heineken Open‘er“ sąstatas pilnėja toliau

Jubiliejinio „Heineken Open‘er“ sąstatas pilnėja toliau

Lietuvių gausiai lankomas muzikos festivalis Lenkijoje skelbia informaciją apie naujas žvaigždes.

Šiemetis „Heineken Open‘er“ bus ypatingas mažiausiai dėl dviejų priežasčių. Pirma – festivalis švęs 10 metų jubiliejų, antra – pagrindiniai jo svečiai bus Coldplay.
 
Dar gruodį paskelbę didžiąją naujieną apie kultūringųjų britų vaikinų vizitą į Lenkiją, organizatoriai toliau kas pora savaičių kursto festivalininkų fantazijas naujais vardais. Šį ketvirtadienį sužinojome, jog grupių sąrašą papildė M.IA., Cut Copy, Youssou N’Dour ir Abraham Inc.


Didžiausias pastarųjų metų M.I.A. hitas – „Paper Planes“, įtrauktas į filmo „Lūšnynų milijonierius“ garso takelį.  

Ankstesni patvirtintieji – Foals, Caribou, Hurts, D4D, Fat Freddy’s Drop, Paristetris, Primus.
 
„Heineken Open‘er 2011“ vyks birželio 30 – liepos 4 dienomis. Vieta – kaip ir kasmet, šiaurės Lenkijos kurortas Gdynė, dar tiksliau – jame esantis buvęs oro uostas, 80-ies hektarų „Babie Doly“.
 
Per savo dešimtmečio istoriją šiuolaikine muzika, sąlyginai nedidelėmis kainomis ir „Heineken“ alumi rankose ir ant žemės garsėjančiame festivalyje yra groję Prodigy, Pearl Jam, Grace Jones, Kings of Leon, Jay-Z, Sex Pistols, Muse, Sigur Ros ir dešimtys kitų A klasės vardų.

Pastaraisiais metais „Heineken Open‘er“ įvertintas ir oficialiai – tiek 2009 m., tiek 2010 m. Europos festivalių apdovanojimuose Open‘er gavo pagrindinį – „Best Major Festival Award“ prizą.

 
 
Festivalio organizatoriaus sveikinimas gerbėjams, po to, kai šių balsai nulėmė „Heineken Open‘er“ antrąjį „Geriausio didelio masto festivalio“ įvertinimą.

Bilietų prekyba į šių metų festivalį jau prasidėjusi. Kainos svyruoja nuo 145 Lt (vienai dienai) iki 362 Lt (keturioms dienoms, su nakvyne palapinių miestelyje). Nusipirkimo vieta – Alter Art Shop. Bilietus su galimybe apsistoti palapinių miestelyje patartina įsigyti anksčiau, nes festivalio išvakarėse jų būna nebelikę.
 
Šiųmetį festivalį anonsuojantis filmukas su vaizdais iš 2010 m. Open‘er. Fone skamba Kings of Convenience – grupės, pernai taip pat grojusios festivalyje – kūrinys „I‘d Rather Dance With You“.

Karolis Vyšniauskas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top