Paul van Dyk – šokių muzikos karalius šėls Lietuvoje

Gegužės 20 d. „Siemens“ areną drebins nepakartojami muzikos ritmai. Paul van Dyk ruošiasi surengti įspūdingą šou. Šokių muzikos karaliumi tituluojamas didžėjus, pirmą kartą koncertuos Lietuvoje.

Daugiau kaip du dešimtmečius pasaulis žino Paul van Dyk kaip vieną iš sėkmingiausių Vokietijos muzikantų ir vieną iš pagrindinių elektroninės muzikos super žvaigždžių. Kaip atlikėjas, DJ‘ėjus ir prodiuseris Paulis pranoko įvairias savo karjeros prognozes, įskaitant, kad pardavė daugiau kaip 3,5 milijono albumų ar buvo ne kartą išrinktas No. 1 DJ pasaulyje. Jis remiksavo pamėgtus Madonna, Justin Timberlake, U2 ir Depeche Mode kūrinius. „Grammy“ apdovanojimo nominantas ir garbingo Berlyno miesto apdovanojimo „Order of Merit“ savininkas – tai tik du iš daugybės Paulio talento įvertinimų ir apdovanojimų.

Jo stulbinantys setai pritraukia milijonus klausytojų kiekviename kontinente. Paul van Dyk ne tik užpildo pasaulyje žinomas sales, bet kiekvienais metais transformuoja New York‘o Centrinį Parką į unikalų open-air festivalį. Jo solo paplūdimio pasirodymas Rio de Janeiro pritraukė daugiau kaip milijoną žmonių.

Tikrasis Paul van Dyk vardas yra Matthias Paul, jis užaugo Rytų Berlyne ir patyrė padalinto miesto, visų pirma – VDR, sunkumus, o vėliau tokius istorinius įvykius kaip Berlyno sienos griūtis ir miesto reunifikacija. Pasaulio lyderiai ir televizijos žiūrovai tapo Polio pasirodymo su kūriniu „We Are One“ Vokietijos Reunifikacijos ceremonijoje liudytojais, tai tik patvirtino jo, kaip unikalaus ir svarbaus šokių muzikos visuomenės ambasadoriaus, vaidmenį.

Paul van Dyk sukūrė revoliucioningą ir toliaregišką koncepciją interneto vartotojams, tai legalus elektroninės muzikos siuntimasis – VONYC.com. Tai radijas ir muzikos siuntimo parduotuvė prižiūrima specialistų ir sufokusuota elektroninės šokių muzikos rinkai.

Pasižymėk savo kalendoriuje gegužės 20 d. Nevalia praleisti tokio šou!

Laikas.lt

koncertas, Paul van Dyk, Paul van Dyk Lietuvoje

Naujausi komentarai
Oo
2011-05-16, 23:16
22valanda kaip ir ,bet koks kitas vakarelis klube, girdejau, kad jo pasirodymai baigesi tik apie 7 val ryto...
2011-04-23, 15:57
kelinta valanda prasides koncertas
2011-04-18, 21:14
Kelinta valanda bus?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai