Gerų žaidimų ir kompanijos vakarai...

Mėgstate stalo žaidimus? Geras laikas jums asocijuojasi su sudėtingų strategijų kūrimu, karo veiksmų planavimu, mistinių galaktikų užvaldymo žaidimais? O gal tiesiog norite žaismingai ir turiningai praleisti laiką su savo šeima ar draugais? Susikurti savo svajonių laiką galite užsukę į žaidimų parduotuvę ir hobio centrą „Rikis“. Jums tereikės įsiminti nesudėtingą gerų vakarų tvarkaraštį.

Antradienis ir trečiadienis: miniatiūrų vakarai

Fiktyvus miniatiūrų pasaulis leidžia prisiliesti prie alternatyvių realybių. Kam tai gali patikti? Miniatiūrų žaidimai – tai kompleksinis hobis, apjungiantis savyje žaidimą, modeliavimą ir daug kitų elementų. Tai betarpiško bendravimo reikalaujantys žaidimai. Tokiems žaidimams gyvuoti reikalinga bendruomenė. Naujiems žaidėjams nereikės sukti galvą su kuo ir kada žaisti.

Ketvirtadienis: stalo žaidimų vakarai

Nesvarbu, ar ateini vienas, ar su kompanija draugų. Stalo žaidimų vakarų tikslas - kad žmonės galėtų žaisti tuos žaidimus, kuriems paprastai neranda kompanijos, laiko ar sutrukdo kokios kitos priežastys. Galima išbandyti pačius įvairiausius žaidimus, nuo vakarėlių iki sudėtingų ekonominių ar strateginių žaidimų: „Cash n‘ Guns“, „Power Grid“, „Cuba“, „Pinigų srautas“, „Race for the Galaxy“, „Pandemic“, „Rattus“, „Small World“, „Katano salos naujakuriai“ ir kt. Taip pat galima susipažinti ir išmėginti senovinius stalo žaidimus. Šie žaidimai yra rekonstruojami pagal autentiškus praeities pavyzdžius ir gaminami tik iš epochą atitinkančių medžiagų – medžio, molio, odos, drobės. Senoviniai žaidimai – unikalūs, rankų darbo kūriniai. 

Sekmadienis: šeimų diena

Šeimų žaidžiami žaidimai padeda ugdyti jūsų vaikų gebėjimus, bendravimo įgūdžius, padeda artimam ryšiui su tėvais palaikyti bei susirasti naujų draugų. „Rikis“ turi daugybę vaikiškų žaidimų, tad visada laukiami ir tėvai kartu su atžalomis. 

Norėsite apsilankyti kitą dieną? Visada esate laukiami „RIKYJE“, kur platus karinių miniatiūrų žaidimų pasirinkimas. Nuo fantastinių „Warmachine”, „Hordes”, „Infinity” iki realistinių istorinių karo žaidimų, apimančių Trisdešimtmečio karo, Napoleono karų ar II-o pasaulinio karo mūšius. Įvairių epochų kariniai žaidimai įtrauks vertinančius veiksmą, strategiją ir gerą laiką.

Gerą nuotaiką kurkite adresu Vilniaus g. 31, Vilnius, vidiniame pasažo kiemelyje.

Sėkmės atrandant žaidimo džiaugsmus!

Laikas.lt

furor games, geras laikas, kaip zaisti, kokybiskas laisvalaikis, laisvalaikio dovanos, laisvalaikis, laisvalaikis be alkoholio, laisvalaikis su seima, mano megstamiausia vieta, miniatiūrų pasaulis, rikis parduotuve, rikis stalo zaidimai, rikis vaiku parduotuve, seimų žaidžiami žaidimai, stalo zaidimai, stalo zaidimu vakarai, turiningas laisvalaikis, „Cash n‘ Guns“, „Cuba“, „Hordes”, „Infinity”, „Katano salos naujakuriai“, „Pandemic“, „Pinigų srautas“, „Power Grid“, „Race for the Galaxy“, „Rattus“, „Small World“, „Warmachine”

Naujausi komentarai
Fanas
2011-02-21, 09:36
Pats geriausias zaidimu klubas! Sekmes!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai