Now Reading
73-jų J.Nicholsonas nebekabina moterų, nes kitiems tai atrodo nepadoru

73-jų J.Nicholsonas nebekabina moterų, nes kitiems tai atrodo nepadoru

73-jų J.Nicholsonas nebekabina moterų

Holivudo širdžių ėdikas Jackas Nicholsonas teigia, jog jo amžius nebetinkamas pleibojaus etiketei, o juo labiau – vilioklio vaidmenims.

Aktoriaus manymu, širdyje jis tokiu liks iki pat grabo lentos, tačiau viešumoje iki paryčių girtauti su moterimis, ypač, jaunesnio amžiaus, nebeleidžia jo metai: „Manyje vis dar plaka laukinė širdis, tačiau ant žemės visuomet nuleidžia amžius. Nebegaliu „kabinti“ moterų viešose vietose, bet tik todėl, kad būnant 73-jų tai tiesiog atrodo nepadoru“.

Prakalbęs apie savo amžių, vyras teigia net nežadantis pasiduoti daugelio įžymybių pamėgtai plastinių operacijų ir jaunystės kulto madai. „Niekada neturėjau jokių operacijų. Neteisiu mėgstančių pasijauninti, bet žmonių savo dirbtinai ištemptu veidu nė už ką negąsdinčiau“, – „Daily Mail“ sako J. Nicholsonas.

Prakalbęs apie moteris, jis sako, kad labiausiai norėtų turėti draugę: „Nors niekada savo gyvenimu nesiskundžiau ir nesiskundžiu ir net nežadu skųstis, galiu drąsiai pasakyti, ko man trūksta – dabar man labiausiai reikėtų tiesiog draugės. Moterų aš turiu ir kažkokia „šiaip“ kompanija man nėra būtina. Dabar man svarbiausia kokybė, o ne kiekybė“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jau vasario 25 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodys nuotaikinga komedija „Iš kur tu žinai?“, kurioje drauge su šiuo genialiu aktoriumi vaidins tokios Holivudo žvaigždės kaip Reese Witherspoon, Owenas Wilsonas, Paulas Ruddas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top