Now Reading
Į kino teatrus protingas kinas grįžta su kavos prieskoniu

Į kino teatrus protingas kinas grįžta su kavos prieskoniu

Į kino teatrus protingas kinas grįžta su kavos prieskoniu

Sunkmečiu šiek tiek pailsėjęs nekomercinis kinas su ženklu „Smart Films“ sugrįžta į kino teatrus su kur kas didesne jėga, be to – kvepiantis gardžia kava.

Nuo šiol visi, pirkę kavą „Coffee Inn“ kavinėse į išskirtinės meninės vertės turinčių „nepopkorninių“ filmų specialius seansus galės patekti pigiau.

Kavos mėgėjai jau turėjo progą pamatyti kritikų išliaupsintą naujausią Sofios Coppolos dramą „Kažkur tarp ten ir čia“ tik už 10 litų. Šį savaitgalį jie galės išvysti ir Javierą Bardemą dramatiškoje juostoje, labai rimtai pretenduojančioje į du šių metų Oskarus (geriausio užsienio filmo bei geriausio aktoriaus kategorijose) – „Biutiful“.

„Ekonominio nuosmukio metu daugiau orientavomės i kino filmus, kurie patiktų plačiajai auditorijai, todėl repertuare „Smart Films“ kategorijos juostų sumažėjo. Žinome, matome ir girdime, jog žmonės  nori gero, inteligentiško bei išskirtinio kino, todėl pradėjus bendradarbiavimą su „Cofee Inn“  lietuviams vis drąsiau pristatysime tikrai ne vieną kritikų išgirtą protingą kiną, kuris visada kvepės šviežia kava. Filmas „Biutiful” tik vienas iš daugybės“, – sako „ACME Film“ rinkodaros skyriaus vadovas Mikas Ernestas Musnickas.

Jau šį penktadienį, vasario 11 d., Vilniuje ir Kaune „kofeinui” neabejingi kinomanai bus kviečiami pirmieji ir, svarbiausia, pigiau įvertinti filmų „Babelis“ ir „21 gramas“ režisieriaus Alejandro Gonzalez Inarritu naujausią dramą „Biutiful“. Pagrindinė už širdies griebiančios juostos žvaigždė, aktorius J. Bardemas vaidina vyrą iš gatvės, sužinantį, jog serga nepagydoma liga.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Oskaro laureatas (vieną statulėlę Javieras Bardemas jau pelnė už pasirodymą filme „Šioje šalyje nėra vietos senukams“) vaidina besiruošiantį mirti gatvės vyruką Uksbalį, kuris stengiasi griebtis paskutinio šiaudo ir užtikrinti kuo geresnę ateitį dviems su juo po skyrybų su žmona likusiems vaikams. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top