Now Reading
Paskelbtas oficialus Krepšinio šalies himnas (Video)

Paskelbtas oficialus Krepšinio šalies himnas (Video)

Paskelbtas oficialus Krepšinio šalies himnas (Video)

Sekmadienį paaiškėjo naujasis „Krepšinio himnas“, kuris Lietuvos rinktinę į pergales ves šiemet „namuose“ vyksiančiame Europos čempionate.

Pirmoji vieta atiteko trigubam „M“ – Marijonui Mikutavičiui, Mantui ir Miai. Pirmasis jų scenoje „gyvai“ nepasirodė. Dabar jis keliauja po Pietryčių Aziją. 


Antroje vietoje liko „Amberlife“ su daina „Krepšinio šalis – Lietuva“, treti – Raigardas Tautkus ir „Šampaninis“ choras – „Mes kartu“. Ketvirtoje vietoje atiteko LinoAdomaičio ir Merūno Vitulskio dainai „Stipriausias vardas“, penkta – Justo Lapatinsko atliktam „Krepšinis sugrįžo namo“.

Dainą – nugalėtoją rinko ne tik Lietuvos žmonės, bet ir garbinga 9 asmenų komisija – krepšinio sirgalių vadas Tomas Balaišis–Sėkla, dainininkas Povilas Meškėla, muzikantas ir dainininkas Steponas Januška, kompozitorė Zita Bružaitė, TV3 sporto žinių vedėjas ir krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalims Karolis Dapkevičius, „EuroBasket 2011“ atstovas Linas Kunigėlis ir krepšininkas Mantas Kalnietis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Norą dalyvauti konkurse išreiškė 21 dainos kūrėjai, iš kurių buvo atrinkti 10 finalininkų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top