Now Reading
Kuri iš 10 dainų taps „EuroBasket 2011“ krepšinio himnu?

Kuri iš 10 dainų taps „EuroBasket 2011“ krepšinio himnu?

Kuri iš 10 dainų taps „EuroBasket 2011“ krepšinio himnu?

Antrasis „EuroBasket 2011“ naujojo krepšinio himno rinkimų etapas jau prasidėjo! Pirmojo etapo metu daugiausiai jūsų ir specialios komisijos balsų surinkusios dainos ir toliau kovos dėl teisės vadintis krepšinio himnu, rašoma TV3 panešime spaudai.

Dėl geriausios dainos titulo kovos šie kūriniai:

Amberlife – „Krepšinio šalis – Lietuva“, Justas Lapatinskas – „Krepšinis sugrįžo namo“, „Kastaneda“ – „Atėjom laimėti“, „Kastaneda“, „Olialia pupytės“ ir Deividas Staponkus – „Mes nugalėsim“, Linas Adomaitis ir Merūnas – „Stipriausias vardas“, Liepa – „Nepasiduok“, Raigardas Tautkus ir „Šampaninis“ choras – „Mes kartu“, Stano ir tarptautinis choras – „In The Name Of The Game“ ir „Timohi“ – „Čia ir dabar“, Marijus Mikutavičius ir Mantas – „Krepšinio himnas“.

Kuri iš 10 dainų taps naujuoju krepšinio himnu – toliau spręs Lietuvos žmonės ir garbinga 9 asmenų komisija – krepšinio sirgalių vadas Tomas Balaišis-Sėkla, dainininkas Povilas Meškėla, muzikantas ir dainininkas Steponas Januška, kompozitorė Zita Bružaitė, TV3 sporto žinių vedėjas ir krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalims Karolis Dapkevičius, „EuroBasket 2011“ atstovas Linas Kunigėlis ir krepšininkas Mantas Kalnietis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujasis krepšinio himnas bus paskelbtas vasario 6-ąją, sekmadienį, 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje.

Balsuoti ir dainas išgirsti galite čia.

O Laikas.lt labai smalsauja jau dabar išgirsti savo skaitytojų nuomonę, kuri daina jiems atrodo geriausia. tad laukiam jūsų favoritų vardų komentaruose.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top