Universali menininkė Vilija

Laba diena. Esu Vilija. Keista Jums rašyti ir pristatyt savo talentus, manau kievienas žmogus savotiškai kažką gyvenime įdomaus kuria... :) Na, o aš tiesiog leidžiu save išreikšti tapyboje, piešime, papuošalų daryme, nuotraukose... Mėgstu save išreikšti per meną... Plačiau rastumėte čia.

Dar šis tas:

Kūrybos sritis: universali menininkė - ieškotoja, bandanti įžvelgti meną visur: fotografijose, tapyboje, iliustracijų piešime, papuošalų gamyboje.

Talento gyvenimas išmokė, ir Dievulis dovanojo talentų :). Rimčiausia ir praktiškiausia mokykla buvo VTDK (Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija), kuri išlaisvino mūzą. :)

Talentas tai... išreikšti sielos gabumai, atsinešti į šį gyvenimą, kad aplinkinius džiuginti, kad nebūtų liūdna.
 

reklama, talentu bankas, talentu paieska

Naujausi komentarai
2011-02-01, 19:34
Universali menininke ? : D Joshtvajiraz... Cia su tavo tokiais talentais i turgu nebent pardavineti savo "menu". Muza matai islaisvino. Dar kokius 3 kart pabaik vtdko ir tada jei matysi kad lenki eilini zmogeli savo meniniais gabumais, tada ir vieshinkis. Nei akvarele normaliai palietai, nei akademinis piesimas ivaldytas, fotkes tragiskos, nei kompozos, nei fokuso. Pries ir po, visgi Pries geriau buvo ;D. logotipai irgi tragiskoki, jei tektu rinktis logotipa tai rinkciausi word'o shablonus. Zodziu back to schoool.
Teisybe
2011-02-01, 19:27
Negeda?:DD Taigi cia shudu shudai, net konteineriuose ismestu geresniu paveikslu galima rast... Cia nei piest moka, nei tapyt, nei labai gaudo kas ta kompozicija ir dar matai nuotraukas gadina, "pries" ir "po" nu pries geriau atrodo nei po:) tikrai kad UNIVERSALI
2011-02-01, 18:46
Jo pati geriausia Ji =))) sekmes
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai