Now Reading
Neseksualiausių Amerikos žvaigždžių TOP (Foto)

Neseksualiausių Amerikos žvaigždžių TOP (Foto)

Neseksualiausių Amerikos žvaigždžių TOP (Foto)

Žiniasklaidoje nuolat skelbiami gražiausių moterų šimtukai, dešimtukai ir pan. Juose, žinoma, matome pačias pačiausias. Tuo tarpu Danielio Barnos sudaryto dešimtuko atstovės nepriverčia suvirpėti vyriškų širdžių. Žiūrim ir (ne)virpam.

10. Daniellė Staub

48-rių metų amžiaus puikių formų moteris, autobiografinės knygos autorė, kelių dainų autorė vyrų imta vertinti skeptiškai po jos pasirodymo realybės šou „Tikrosios namų šeimininkės iš Niu Džersio“ (Real Housewives of New Jersey).

Buvusi televizijos šou dalyvė pagarsėjo dėl nesutarimų su kitomis dalyvėmis ir skandalingu elgesiu. Interneto svetainė ją pristato kaip „mėgėjiškų sekso filmukų kūrėja“, „buvusi narkomanė“ ir „nusikaltėlė“. 

9. Holly Madison

Kliuvo ir šiai „Playboy Playmate“ gražuolei, kuriai prieš 2 metus JAV teko dalyvauti projekte „Šok su žvaigžde“.

Erotinio žurnalo vyr. redaktorius Hughas Hefneris, kurį ši gražuolė atstūmė, tarp naujos trijulės atrado 60 metų jaunesnę Crystal Harris ir praėjusių metų pabaigoje ją vedė.

Juk visiems aišku, kad vienintelis dalykas, dėl kurio gali nublankti 24 moters santuoka už 84 metų vyro, tai vis dar geidžiama jį palikusi draugė.

8. Madonna 

Apie Madoną nebuvo jokių žinių, kol „Piers Morgan Tonight“ laidos autorius paskelbė daugiau niekada į eterį neleisiantis pop muzikos žvaigždės dainos „Material Girl“.

Valandą trunkančio šou reitingai iškart smuko, tuo tarpu Madona džiaugiasi išlikdama nuošalyje nuo per didelio dėmesio. 

 

7. Lindsay Lohan

Jokia paslaptis, kad Lindsay Lohan, siekdama tapti tuo, kuo dabar yra (tiksliau, kas iš jos beliko), savo žavesiu turėjo įveikti ne vieną konkurentę. Paskutinis jos žingsnis vertinamas kiek prieštaringai – neseniai „įsigytomis“ putliomis lūpomis matyt žavisi tik ji pati. 

Lietuvos televizijų žiūrovams ji turėjo įsiminti kaip Kimmie Keegan vaidmens atlikėja seriale „Gražuolė Betė“ (Ugly Betty).

Visai neseniai anksčiau laiko iš reabilitacijos klinikos „išprašyta“ aktorė, anksčiau tituluota bene didžiausia planetos žvaigžde, dabar jau turėtų nepaprastai pasistengti dėl menkiausio vyrų dėmesio.

6. Heidi Montag

Kadaise Heidi Montag buvo etalonu saulės voniose paskendusios blondinės, kurią bet kuriuo metu metu galima sutikti Jungtinių Valstijų Vakarų pakrantėje. Kuomet ji sutiko Spencerį Prattą, viskas žlugo. Didžiausias nuopolis žvaigždės gyvenime įvyko 2010-aisiais, kuomet pastebėtas šiurpinantis jos polinkis į plastinę chirurgiją.

Žurnalui „Life & Style“ ilgėdamasi savo „pirminio“ kūno šių laikų „Frankenšteinė“ parodė daugybę randų, kurie ir atsirado po nelemto chirurgijos įsikišimo. Staiga atsikvošėjusi ji sugebėjo išsivaduoti nuo tolimesnių „apsipjaustymų“, tačiau nuėjusi kiek per daug ir kiek per toli.

Jei „Paplūdimio berniukai“ (nuo 1961 metų iki dabar gyva JAV roko grupė „The Beach Boys“) užsimanytų saulėtosios Kalifornijos merginas susigrąžinti į 1965-uosius, vargu ar Heidi būtų tarp išrinktųjų.

5. Ke$ha

Lady Gagos sėkmė patvirtino, kad atėjo galas žavioms  pop muzikos žvaigždėms. Ke$ha, kurią daugelis jai iškilus lygino su Gaga, tėra paprasčiausia įrašų kompanijos „Artists and repertoire“ (A&R) fikcija, sudarant visiems muzikos gerbėjams priimtiną „cool“ įvaizdį.

Viskas – pradedant suplėšytomis kojinėmis ir baigiant suveltais plaukais – atrodo kaip fikcija, o pati Ke$ha labiau primena sugedusį robotą nei naujos kartos sekso simbolį. Ar ne laikas jai liautis valytis dantis butelio viskio?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

4. Miley Cyrus

Miley Cyrus savo pažadą įvykdė su kaupu. Iš didžiųjų pop žvaigždžių ar dar tik karjerą pradedančių žvaigždučių visai neseniai sulaukusi pilnametystės M. Cyrus išsiskyrė pilnu „kraičiu“ pavyzdžių kaip „nederėtų“ elgtis.

Jos drabužių spinta sumažėjo dešimteriopai; provokuojančius dainininkės nuotraukos buvo „pavogtos“ ir paplito po visą internetą; buvo susekta vartojant narkotikus ir užklupta maniakiškai besijuokianti; jos pasirodymai viešumoje neatskleidžia jokių brendimo požymių. Galimybę ją išvysti seksualinio pobūdžio vaizdajuostėje reikėtų įvardinti ne „ar“, o „kada“.

3. Khloe Kardashian

Jei pamatytume Khloe Kardashianę „vipiniame“ kambaryje ir dar prietemoje, o patys būtume priragavę ne vieną stikliuką degtinės, tikrai sugebėtume išgirti jos šukuoseną ar net pareikalauti bučinio ar primintume jos santuoką su krepšinio gigantu Lamaru Odomu, kurį ji vadina „Lam Lam“.

Tačiau pamatę ją giedrą dieną, ir dar ne vieną, o su nepaprastai žaviomis seserimis Kime ir Kourtney, nuoširdžiai suprastume, kad iki tobulo grožio jai tikrai toli. 

2. Snooki

Kalbant apie Nicolę “Snooki” Polizzi, verta įvardinti vienintelį vertę pakeliantį bruožą – ji žino, kas yra, ir net nebando suprasti, ką kas kitas apie ją mano. 

Tiems, kas apie ją nežino (nors tokių be abejo mažuma, turint omeny didžiulius šio sezono jos vedamo MTV projekto reitingus), padėsime: ji neaukšta, kresno kūno sudėjimo garsiakalbė girtuoklė, kurios ryškiaspalvė drabužių spinta dera tik prie jos smerktino skonio vyrų atžvilgiu (tokie „soliariuminiai“ stipruoliukai), ir dar tas jos sugebėjimas įsivertinti pačios iškilimus. Jos mėgavimasis raugintais agurkėliais gali būtų žaviausiu privalumu.

1. Sarah Palin

Mes būsime pirmieji paskelbę, kad Sarah Palin galima laikyti seksualia, ypač jei esate tarp tų visiškai dešinės pakraipos ekstremistų.

Deja, ir pati S. Palin turi kalbos dovaną ir kiekvieną kartą kai prasižioja pratrykšta anti-obamiška retorika. O tai prideda mažiausiai vieną bokalą alaus pagal Molsono skalę (lemiamas faktorius, kiek alaus privaloma išgerti prieš sugulant su ja į lovą).

Laikas.lt
Nuotraukos: „AskMen“  arch.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top