Now Reading
Nuo alaus skardinės iki namelio medyje – įdomiausi pasaulio viešbučiai (Foto)

Nuo alaus skardinės iki namelio medyje – įdomiausi pasaulio viešbučiai (Foto)

Nuo alaus skardinės iki namelio medyje - įdomiausi pasaulio viešbučiai (Foto)

Kokiuose viešbučiuose apsistojate keliaudami? Jaunimo hosteliai, B&B, „Europa Royal“, „Holiday Inn“ ir daugelis kitų – pasirinkimas kuo plačiausias. Tačiau ką pasakytumėte, jei nakvynė viešbutyje taptų pagrindiniu kelionės tikslu?

Laikas.lt Jums parengė trumpą gidą po įdomiausius, neįprasčiausius pasaulio viešbučius. Čia tiesiog privalo apsilankyti kiekvienas save gerbiantis naujų įspūdžių ieškotojas!

1.Ledo viešbutis Švedijoje

Jei vaikystėje buvote tikras Sniego senių specialistas, ši vieta kaip tik Jums. Jau daugiau nei dešimtmetį, kiekvieno gruodžio pradžioje duris lankytojams atveria seniausias pasaulyje ledo ir sniego viešbutis „ICEHOTEL”, įsikūręs Jukkasjârvi, šiaurinėje Laplandijos dalyje, Švedijoje. Beje, ši įstaiga davė postūmį naujai madai: dabar tokių viešbučių pasaulyje gerokai daugiau.

2.Viešbutis – šuo Amerikoje

Neabejotinai esate girdėję apie Trojos arklį. Norite pasijusti jame tūnojusių kareivių kailyje? Tuomet geriausias pasirinkimas – „Dog Bark Park Inn“ hostelis, esantis Idaho valstijoje, JAV. Čia Jūs galėsite apsistoti milžiniško šuns… viduje.Viešbutuko kompleksą sudaro du bigliai, kuriuos savo rankomis dar 1995 m. ėmėsi gaminti menininkų Dennis ir France Sullivanų pora. Čia gausite ne tik pusryčius, bet ir įdomų pačių įkūrėjų pasakojimą bei galimybę įsigyti jų išdrožtų suvenyrų (žinoma, didžiąją dalį sudaro įvairios šunų veislės). Smagaus amsėjimo!

3. Hostelis medyje Turkijoje

Kas nėra mėginęs statyti namelio medyje! Turkijoje, Olympos vietovėje įsikūręs Kadiro hostelis „Kadir’s Tree Houses“ padės atgaivinti šiuos prisiminimus. Čia Jūs gausite dvivietį arba trivietį kambarį, pusryčius ir vakarienę, galėsite apsilankyti bare, kuriame Jus aptarnaus pats šeimininkas Kadiras. Iš viso hostelyje telpa 300 lankytojų, o kartu siūlomos kempingo, interneto, TV, gidų ir kitos paslaugos.

4.Viešbutis po žeme Australijoje

„Desert Cave“ – taip vadinasi viešbutis, įsikūręs Coober Pedy miestelyje, Australijoje, apleistose katakombose, kuriose kažkada nuo karščio slėpėsi brangiųjų akmenų ieškotojai. Jo sumanytojas – Umberto Koro, kuriam ši mintis kilo daugiau nei prieš dvidešimt metų. Jei įsivaizduojate, kad čia apsistoję pateksite į purvinus šachtininkų urvus – labai klystate. Viešbutis siūlo 19 puikios kokybės numerių.

5. Alaus viešbutis Danijoje

Juk būna akimirkų, kai bet ką atiduotumėte už skardinę gero alaus! Na, o jei pasiūlytume toje skardinėje… apsigyventi? Nėra nieko neįmanomo – Jums tereikia nuvykti į Lake Skanderborgo miestelį Danijoje, kur kasmet vyksta Skanderborgo Muzikos festivalis. Jo metu, visą mėnesį turėsite galimybę apsigyventi „Can Sleep“ hostelyje, kurį sudaro 121 milžiniškų alaus skardinių formos namukas.Vienoje skardinėje esančius porą kambarių nakčiai galite išsinuomuoti nuo 870 litų.

6.Viešbutis kosmose

Viešbučio idėja kol kas nėra realizuota, tačiau tą planuojama padaryti jau 2012 metais. Šios „kosminės odisėjos: koncepcija priklauso Ispanijos kompanijai „Galactic Suite“. Nesunku numanyti, kad realizuotas projektas pretenduotų tapti ne tik aukščiausiu, bet ir brangiausiu viešbučiu visatoje. Trijų dienų viešnagė pareikalaus iš Jūsų kišenės ne tik 4 mln dolerių, bet ir papildomo, ne ką pigesnio pasirengimo.Tiesa, nenuostabu, jog ši idėja susilaukia daug kritiškų pastabų: juk Ispanijos patirtis kosmoso srityje labai jau menka…
 
Taigi, kurią iš šių originalių nakvynės vietų pasirinktumėte Jūs?

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top