Grupė „Nervas" (video)

Esame grupė Nervas iš Klaipėdos. Kartu grojame jau 3 metus ir dėl to esam labai laimingi. Grupės narių amžius 15-17 metų. Dalyvaujame įvairiuose konkursuose,festivaliuose,koncertuose. Tiesa,tiesioginis televizijos eteris mums taip pat nesvetimas, neseniai pasirodėme LNK projekte ,,2 minutes šlovės". Grupę sudaro 4 paaugliai iš kurių du yra broliai.

Kotryna Nasutavičiūtė- vokalas (Tokia vienintelė) Mindaugas Galvosas- el.gitara (Mieliausia šypsena 2011) Gytis Žaltauskas- bos.gitara (Grūvo mašina) Edgaras Žaltauskas- mušamieji (Neatpažintas Grojantis Objektas).


 


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

grupe nervas, reklama, talentu bankas, talentu paieska

Naujausi komentarai
/*-
2012-07-13, 15:27
man irgi vokalistė užkliuvo, labai paprastas niekuo neišsiskiriantis balselis, trūksta stiprumo kad nors kuriose vietose, sodrumo.
fyfovichia
2012-01-01, 22:24
Saunuoliai vaikai! Bet kadangi grupes veidas ir balsas yra vokaliste tai jai reiktu ka nors idomesnio su savo balsu daryti sakyciau, nes jis yra neoriginalus (bent jau kai ji dainuoja taip, kaip sioje dainuskoje).
Dovilė
2011-07-13, 13:39
Šaunuoliai jūs! Sekmės ;)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai