Now Reading
Paslaptingieji „Gregorian” į koncertinį turą įtraukė ir Vilnių

Paslaptingieji „Gregorian” į koncertinį turą įtraukė ir Vilnių

Paslaptingieji  „Gregorian" į koncertinį turą įtraukė ir Vilnių

Kovo 17 d. Vilniuje, „Pramogų arenoje”, viena unikaliausių šių dienų grupių „Gregorian” pristatys naujausią savo albumą „The Dark Side Of The Chant”.

Pasak grupės prodiuserio Frank Peterson, tai bus pats įspūdingiausias lig šiol rengtų grupės pasirodymų. Jo metu skambės naujojo albumo dainos bei geriausi sukurti hitai, kurie daugelyje šalių buvo parduoti milijoniniais tiražais. Atlikėjai atsiveža visą koncertui reikalingą garso ir šviesos techniką, scenos dekoracijas. Pasirodymas Vilniuje stebins pirotechnika, lazerių šou bei įspūdinga scenografija. Tai visiškai nauja šou programa.

„Gregorian” – tai vienuolių drabužius dėvintys atlikėjai ir instrumentinė grupė grigališko choralo stiliumi atliekantys pasauliniais hitais tapusius roko ir popmuzikos kūrinius. Grupės „Gregorian” koncertai visoje Europoje sulaukia didžiulio susidomėjimo. Jau parduota daugiau nei 5 mln. albumų, o grupės koncertuose apsilankė daugiau nei 1 mln. žiūrovų. Didelį publikos susidomėjimą lemia aukštas profesionalumas, kvapą gniaužianti scenografija, įspūdingas ir techniškai sudėtingas šviesos ir lazerių efektų reginys, bei repertuaras.

Neįprasta idėja populiarias šiuolaikinių atlikėjų dainas atlikti viduramžių vienuolių giedojimo stiliumi kilo Hamburge dirbančiam grupės „Enigma” ir dainininkės Saros Braitman (Sarah Brightman) prodiuseriui Frankui Petersonui.

Grupė „Gregorian” jau perdainavo Eltono Džono (Elton John), Stingo, Kriso Aisako (Chris Isaak), grupių „Pink Floyd”, „Rammstein”, „Depeche Mode”, „Duran Duran”, „Yazoo” ir kitų dainas. Pirmieji „Gregorian” albumai – „Masters Of Chant” ir „Masters Of Chant Chapter II”, pasirodę 1999-2001 m., iškopė į populiariausiųjų viršūnes, buvo parduoti milijoniniais tiražais, tapo auksiniais ir platininiais Vokietijoje, Belgijoje, Australijoje ir kitose šalyse.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujausiame albume „The Dark Side Of The Chant” „Gregorian“ ir Frank Peterson kviečia muzikos gurmanus į muzikinę kelionę, kurioje išgirsime roko perlus – „Hells Bells” (AC/DC), „Bring Me To Life” (Evanescence), „Lucifer” (The Alan Parsons Project), „Stripped” (Depeche Mode) bei daugelį kitų kūrinių.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top