Pasirodė 7 žurnalo Laikas.lt numeris, kurio tema: talentai (atsisiųsti pdf.)

Šiandien visose platinimo vietose pasirodė naujaus laikas.lt žurnalo numeris. Naujiena - žurnalas yra teminis. Šio numerio tema - Talentai! 

Apie talentus yra kalbėję daugybė įvairiausių filosofų, mąstytojų, rašytojų, menininkų... Pripažinkime, apie tai galvojame ir kiekvienas mūsų, bandydamas įvardinti talentą, kurį turime arba dievagodamiesi, jog likome neapdovanoti. Talentą reikia atrasti...Talentas turi eiti išvien su aistra... Talentą reikia auginti... Su šiais teiginiais sutiktų daugelis. Na, bent jau su jais sutinka mūsų šio numerio herojai:

Rūta Jankauskaitė – dar būdama mokinė buvo grupės „Sheezanova“ vokalistė. Šiandien jos nuotraukos puošia ne vieną katalogą, žurnalų puslapius bei mūsų viršelį.

Algirdas ir Remigijus Glaveckai – sunkiose sąlygose augę dvyniai broliai šiandien yra atpažįstami savo darbais. Nuo mažumės piešę ir tapę, šiandien jie Vilniaus Dailės akademijos bendruomenės atstovai.

Simona Smirnova – sako, kad žmonėm, kurių vardai ir pavardės prasideda ta pačia raide – sekasi. Simonai pasisekė išgirdus Billie Holiday dainas, jų įkvėpta mergina gyvena kūryboje iki pat šios dienos.

Lina Stančiūtė – talentas iš sporto srities. Profesionaliai ugdytis reikia ir finansinių išteklių, ir sąlygų, tačiau tai ne kliūtis tiems, kurie turi stiprią valią ir, žinoma, talentą.

Lina Pliuraitė – talentas ir verslumas drauge gali garantuoti sėkmę. Tuo mes net neabejojame! Drabužių kūrimo hobį Lina „užsiaugino“ iki „Le muse“ mados linijos.

Taip pat šiame numeryje skaitykite:

Talentų paieškos – nuo keistuolių iki gamtos apdovanotojų. Apie televizijos prodiuserių talentų paieškas. Sėkmės ir nusivylimų istorijos.

Stalo žaidimai – neatsiejama laisvalaikio dalis. O ypatingai žiemą – pridurtume...
Kaip visada geriausių renginių rekomendacijos - renginių gide.

Dėmesio: Naujus metus pradėję tema „talentai" pristatome ir naują rubriką - „Talentų bankas". Nuo šio visus turinčius vienokį ar kitokį talentą kviečiame vienytis čia! Atsiųskite į redakciją savęs pristatymą ir mes parodysime Jus ir Jūsų talentą Lietuvai. Geriausi bus pristtayti kiekvieno žurnalo numeryje. Kam šiais laikais reklama kenkia? :)

Žurnalą pavartyti galite Vilniaus ir Kauno kavinėse, kavos baruose, universitetuose bei keliaudami Kautros autobusų tinklu. Taip pat kviečiame „pavartyti" žurnalą ČIA.

laikas.lt, nemokamas žurnalas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai