Užtikrinkite gerą karmą 2011-iems metams: horoskopai

Laikas.lt visą savaitę klausė skaitytojų - kokiu balu iš 10 įvertintumėte 2010-uosius? Džiaugiamės, jog daugeliui mūsų skaitytojų tai buvo geri metai. Linkime, kad Naujieji metai būtų dar geresni, kupini naujų atradimų, pasisekimų bei optimizmo, kuris visuomet praverčia.

Kviečiame visų zodiako ženklų atstovus pasidomėti, kokie žada būti Naujieji metai, ko reikėtų vengti ir ką daryti, kad Jus lydėtų gera karma visais 2011 metais. Nežiūrėkite į viską labai rimtai, primename, kad kiekvienas už savo sėkmę ir laimę, kad ir kaip bebūtų, yra atsakingas pats.

Avinas

2010-ieji bus itin intelektualūs metai, tad nenustebkite, kai vieną dieną pastebėsite, jog aplink visada yra vienu kvailiu daugiau negu suskaičiavote. Beje, vyriškosios giminės atstovai turėtų paisyti prietaro, kad išėjus iš namų sutikti bobą lemia vien tik nesėkmes. Todėl venkite tų bobų kaip kokio maro! Norėdami apsaugoti savo karmą nuo nenumatyto blogio jėgų puolimo – imkitės pilietiškos veiklos, pvz., naikinkite „solomon“ tagus nuo pastatų.

Jautis

2011-aisiais nepamirškite ir buities, juk nebuvo nušautas dar nė vienas beplaunantis lėkštes. Taip pat labai svarbu, kad šiais metais atidžiai paisytumėte vieno: jeigu juoda katė perbėgs kelią – tai gali būti visų nesėkmių priežastis. Jei jau taip atsitiks, palaukite kol praeis kas kitas ir toliau tęskite savo kelią arba laikykitės už sagos praeidami katės perbėgtą vietą. 

Dvyniai

Dvyniai gerai karmai užtikrinti turėtų susidomėti nudistų filosofija – tai užtikrins jūsų asmeninį pripažinimą, ypatingai priešingos lyties tarpe. Nustokite paisyti kitų nuomonės ir patarimų, jei jie nesusiję su komerciniais reikalais. Svarbu įsiminti visus metus galiojančią taisyklę – jei susapnuosite baisų sapną, spjaukite į šalia gulintį gyvą daiktą (partnerį ar gyvūną) – tada jis neišsipildys.

Vėžys

2011-aisiais gera karma jums garanuota, jei tik atsisakysite visų prietarų ir netgi elgsitės priešingai: girsitės savo sėkme ir darbais kuo garsiau; iš lovos išlipsite kaire koja, o, jei matysite krentančią žvaigždę, nesuteikite progos niekam tą akimirką sugalvoti norų. Jei vadovausitės šiais nurodymais, karma už tai atsidėkos!

Liūtas

2011-aisiais pamirškite viską, pasaulis jūsų! Leiskitės į romantišką kelionę prie Baltijos krantų, suraskite savo jūros vėplį ar vėplą ir stačia galva nerkite į meilės bangas. Gerai karmai užtikrinti būtina atsisakyti lankymosi prekybos centruose. Tarkite „stop“ parduotuvėms – aplankykite seniai nematytus giminaičius, nes laukia palikimas - nuostabaus grožio prosenelio vazelė, išaugtos pusseserės pėdkelnės ir odekolonas "Krasnaja Moskva". Ir būtinai nupieškite sniego senį ant kaimynų durų.

Mergelė

2011 metais gerai karmai užtikrinti padės juodas katinas. Geras ženklas, jei jis bus kurčias. Taip pat šiais metais atsivers kūrybiniai talentai – rašysi poeziją, dalyvausi kūrybiniuose konkursuose. Ir pamiršk, ką iki tol girdėjai apie Mergelių ženklo atstovus – netiesa, kad jie pedantai ir vienišiai. Šiemet susirasi antrą pusę, o dėl netvarkingo kambario tavo draugai vengs pas tave svečiuotis. 

Svarstyklės

Tikėtina, 2011 metais riebalai prie jūsų kibs kaip pelės prie lašinių, tad atminkite: ne džinsai daro jūsų užpakalį storu. Gerai karmai užtikrinti patartina vengti artimų draugysčių su kolegomis. Jei nors vienas jų yra jūsų „Facebook“ drauguose, ištrinkite dar neprasidėjus 2011 metams. Jei paklaus kodėl – sakykite, kad sistemos klaida. Nes nieko nėra blogiau, kaip girtą ankstyvą rytą „papostinus“ ant „Facebook“ sienos frazę, kad nekenti darbo, gauti „like“ iš savo boso. 

Skorpionas

2011-aisiais atsipūskite - užkniskite savo kolegas neadekvačiu elgesiu - įsiveržkite į posėdį garsiai kvatodamas ir pasakodamas nešvankų anekdotą, rašydamas laiškus nenaudok jokių skyrybos ženklų, visus sakinius dokumentuose pradėk fraze „remiantis patvirtintais šaltiniais“... Tik truputį vaizduotės ir jums tikrai pavyks! Beje, gerą karmą jums blokuos plaukai. Gyvūno plaukai, asmeniniai kūno plaukai – geriau nusirėžkite juos kaip galima trumpiau ir naujasis sėkmės etapas jau pakeliui!

Šaulys 

2011 metams gerai karmai garantuoti išsitatuiruokite ant kaklo mylimo gyvūno vardą. Tai jus apsaugos nuo galimai blogų žmonių. Geras ženklas: pamesti telefoną, o po savaitės jį rasti bare po stalu. Jei sekančiais metais bandysite atsikratyti blogų įpročių, pradėkite nuo valgymo: atsisakykite maisto 21 dieną per mėnesį, tai padės atsilaikyti prieš įsisenėjusias problemas darbe ir namie. 

Ožiaragis

Gerai karmai užtikrinti šiemet privalote nuveikti ką nors ekstremalaus, kad jaustumėte didesnį pripažinimą draugų tarpe. Šokite iš skrendančio lėktuvo be parašiuto, meldžiant Ikaro pagalbos – šis triukas kaipmat padės pasiekti tikslų. O jei netyčia išmušite lango stiklą – laimė jus lydės visus metus! Blogą karmą lems skirtingos kojinės arba išvirščiai apsivilktas megztinis, tad atsikėlę ryte prieš rengdamiesi plačiai atmerkite akis. 

Vandenis

Gerai karmai užtikrinti pasirūpinkite sveikata - imkitės subalansuotos dietos – po sausainį kiekvienoje rankoje. Blogas ženklas, jei gaminsite valgyti savo namuose. Geriau eikite tai daryti pas draugus. Ir sutaupysite, ir draugą pamaloninsite. Prieš penkias dienas praneškite draugams, kad negalite atvykti į jų rengiamą vakarėlį, nes neturite nuotaikos, būdamas operoje, garsiai dainuokite kartu su atlikėjais, pasiimdamas pinigus iš bankomato, garsiai šaukite „Bingo! Aš laimėjau! Aš laimėjau! Jau trečią kartą!!!“ Džiugi aplinkinių reakcija garantuota. 

Žuvys

2011-aisiais kurti tvarką padės kiekvieną penktadienį iš doros kelio vedantys draugai, netikėti amnezijos priepuoliai šeštadienio rytais bei pirmadienį besibarantis darbdavys. Žodžiu, gyvenk taip, kad šeštadienį graužtų rėmuo, o ne sąžinė! Gerai karmai užtikrinti, sekite gerus ženklus - pameskite mėgstamiausią papuošalą, sriuboje raskite plauką, neprižiūrėkite gėlių - nelaistykit ir netręškit jų. Tai gali „iš-tręšti“ jūsų karmą. 

Nepriklausoma astrologų tarnyba

horoskopai 2011 metams

Naujausi komentarai
2011-11-01, 00:47
100% Nesamone
Paulius
2011-11-01, 00:36
Durniausias horoskopas pasauly.
Negano to avinui 2010 idejo. Siaubekas.
jurka
2011-01-01, 17:55
o man patiko:))))
KR
2011-01-01, 17:29
joooooooo..........................
Matas
2011-01-01, 14:35
Tikriausiai durnesnių patarimų dar neesu girdėjęs
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai