Now Reading
Šventinis SKAMP koncertas šildė geromis emocijomis (Foto)

Šventinis SKAMP koncertas šildė geromis emocijomis (Foto)

Šventinis SKAMP koncertas šildė geromis emocijomis (Foto)

Prabėgus baltoms ir snieguotoms Kalėdoms, Vilniaus naujamiestyje įsikūręs menų fabrikas LOFTAS pirmadienio vakarą kvietė grupės SKAMP gerbėjus į šventinį koncertą „Coming Home for Christmas”. Jis alsavo dar nepamiršta kalėdine nuotaika ir jaukiu nuoširdumu.

SKAMP surengė šiltą vakarą, kurio metu grojo ne tik puikiai pažįstamus kūrinius, bet pristatė ir vos prieš mėnesį gimusią naują dainą „Revolution“. Pirmoji koncerto dalis buvo skirta ramesnei muzikai, antroji buvo daug trankesnė ir privertė žiūrovus šėlti kartu su atlikėjais.

Grupės narys Viktoras Diawara pasveikino visus susirinkusios „pakilus nuo stalų“ ir kvietė prisijungti prie nenuilstančių, nuo pat koncerto pradžios trypiančių vaikų. Mažieji grupės gerbėjai buvo ypač laukiami kalėdiniame koncerte. Jaukaus vakaro metu jie jautėsi puikiai ir pabėgę nuo tėvelių striksėjo pagal muziką iš visos širdies.

Nors menų fabriko įkūrėjas V. Diawara yra SKAMP grupės narys, „Lofte” grupė koncertavo pirmą sykį. Tačiau pirmas kartas nemelavo. Lauke spaudžiant šaltukui energingieji atlikėjai vakaro svečius kaip mat užkrėtė puikia nuotaika ir sušildė geromis emocijos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Siūlome peržiūrėti grupės SKAMP šventinio koncerto akimirkas.

Nuotraukos: Tomo Adomavičiaus
Tekstas: Simonos Belaglovaitės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top