Now Reading
Dovanų horoskopas dvylikai zodiako ženklų

Dovanų horoskopas dvylikai zodiako ženklų

Dovanų horoskopas dvylikai zodiako ženklų

Kalėdų karštinė – štai kaip galima pavadinti laiką, kuomet beviltiškai blaškomės po parduotuves ieškodami dovanų savo artimiesiems. O gal žvaigždės galėtų padėti? Siūlome keletą idėjų.

Avinas – gimusieji po šiuo ženklu yra nepaprastai impulsyvūs ir aktyvūs.

Sporto klubo abonementas, treniruoklis ar ekstremalius pojūčius (šuolį su parašiutu, skrydį parasparniu) žadantis dovanų čekis leis išlieti susikaupusią energiją. Na, o jei avino ženklo moteriai nuspręsite įteikti papuošalą – atminkite, jis turi būti itin orginalus, vienetinis, ir svarbiausia – aukštos kokybės, tad be brangaus metalo ar akmens neišsiversite. Beje, gimusieji po avino ženklu neliks abejingi daiktui su išgraviruotu jų vardu ar inicialais. Juk tai taip glosto jų savimeilę… Ir svarbiausia – nepamiršti, kad naujų pojūčių ieškantys avinai dievina staigmenas, tad jokiu būdu neprasitarkite, ką dovanosite.

Jautis – tai praktiškas, taupus ir gerą virtuvę dievinantis zodiako ženklas.

Jiems tiks ir patiks viskas, kas leis pasijusti kulinarijos ar konditerijos virtuozu: gerų prieskonių rinkinys, receptų knyga, o jei galite sau leisti – virtuvinis kombainas ar puodų rinkinys, taip pat dekoruotos taurės ar dailūs serviravimo įrankiai. Nenuvilsite ir įteikę simpatišką kiaulę – taupyklę. Daugelis jautukų abejingi adrenalinui ir labiau už viską vertina pastovumą bei patogią rutiną. Puikiai tiks mėgstamo žurnalo prenumerata, minkštas chalatas ar šilta pižama – viskas, kas leis patogiai tinginiauti sekmadienio rytą. Taip pat vargu ar atsiras jautis, abejingas muzikai ir dailei, tad jį tikrai nudžiuginsite kokybišku klasikinės muzikos kompaktiniu disku, antikvarine smulkmena ar meno kūriniu. Jaučiai mėgsta gražius daiktus, tad įteikdami dovaną būtinai ją gražiai supakuokite.

Dvyniai – šnekūs, energingi ir madingi. Dvynius nudžiuginsite įteikę arbatos rinkinį – kad turėtų kuo vaišinti nuolat paplepėti užsukančius draugus.

Komunikabilus ženklas liks patenkintas bet kuo, kas palengvina bendravimą – užrašų knygele telefono numeriams ir adresams, stilinga internetine kamera ar net nauju mobiliuoju telefonu. Moteriai puikiai tiks talpi margaspalvė rankinė, kurioje tilptų nakvynei pas draugus reikalingi daiktai. Dėl nuolatinio bėgimo dvyniai neretai patys kenčia dėl išsiblaškymo, tad pravers dėmesį sutelkiantys stalo žaidimai, dėlionės ar jogos užsiėmimų abonementas.

Vėžys – sentimentalus šeimos židinio kurstytojas. Tai žmonės, didžiają laiko dalį skiriantys gyvenamosios aplinkos tvarkymui.

Tad stilinga interjero detalė (skulptūrėlė, vaza, originali lėkšte ar įdomus kambarinis augalas) nudžiugins jūsų draugą/ę. Moterims drąsiai galite dovanoti rankų darbo papuošalus – šis ženklas tą ypač vertina. Kadangi vėžiukams šeima visuomet yra svarbiausia, jie labai džiaugsis gavę originalų nuotraukų albumą, dailius rėmėlius ar net fotoaparatą – tai, kas leistų įamžinti mylimus žmones. Vyresnio amžiaus ženklo atstovai neliks abejingi didžiulei anūkų nuotraukai.

Vėžiai – tikri romantikai, todėl stenkitės, kad vieta, kurioje teiksite dovanas, būtų kupina jaukumo.

Liūtas – karštakošiai, labiau už viską mėgstantys buvimą dėmesio centre. Gerai pažįstamam liūtui nepabijokite įteikti erotinės dovanos – jie ne veltui laikomi vienais aistringiausių zodiake. Gėdijatės?

Pakaks ir prabangių ar bent jau taip atrodančių nėriniuotų apatinių. Tai azartiški ir bet kokia kaina linkę pirmauti žmonės, tad liūto vyriškį pradžiuginsite pokerio rinkiniu ar išskirtinio dizaino kortomis. Nuolatinio dėmesio poreikį puikiai patenkins vizitas grožio salone ar geras pėdų masažas. Tiek vyrai, tiek moterys labai mėgsta puoštis, taigi sąsagos ar iš tolo matomi auskarai – pats tas. Liūtas mėgsta brangius daiktus, tad jei tokį dovanojate – nenuplėškite etiketės su kaina.

Mergelė – žingeidus ir praktiškas zodiako ženklas. Taip pat retai sutiksime mergelę, namie nelaikančią bent žiurkėno. Šis ženklas ypač myli gyvūnus, tad žaisliukas, rūbelis, skanėstas ar kitas aksesuaras jo augintiniui bus net mielesnis nei dovana, skirta jam asmeniškai.

Kita vertus, bus džiaugsmingai priimta viskas, kas skirta savęs tobulinimui: žinynai, žodynai, kalbų, šokių ar kitokie kursai. Mergelė labai rūpinasi savo sveikata, tad maisto papildai, vitaminai ar ekologiškas šokoladas bus tik į naudą. Daugelis mergelių – nepataisomi pedantai, tad prieš teikdami dovaną patikrinkite, ar ji tvarkinga ir gerai supakuota.

Svarstyklės – komunikabilus ir nuolat harmonijos ieškantis ženklas. Po juo gimusieji yra tiesiog pamišę dėl muzikos ir paprastai groja daugiau nei vienu instrumentu, tad pora bilietų į koncertą, muzikinis kompaktinis diskas ar grotuvas – geriausia dovana.

Daugelis svarstyklių yra tikri gurmanai ir etiketo žinovai, tad juos galite pradžiuginti gero, reto vyno buteliu, vynų enciklopedija, originaliu butelio dėklu, taurių rinkiniu ar kvietimu į degustaciją, kurioje jis sudalyvautų ne vienas. Būkite atidūs dovanos dizainui – kaip ir jautis, svarstyklės mėgsta gražų įpakavimą, bet dar labiau – orginalios formos turinį.

Skorpionas – eina iš proto dėl įvairiausių paslapčių. Puikiai tiks detektyviniai romanai, kryžiažodžiai ar žaidimai, reikalaujantys mąstymo. Neapsiriksite padovanoję naktinę ekskursiją po požemius ar kitas kraupias vieteles.

Šio ženklo atstovės paprastai domisi burtais ir magija, tad tiks būrimo kortos, chiromantijos žinynas, o taip pat viskas, kas kuria mistišką aplinką (smilkalai, žvakės ir aromatiniai aliejai). Kaip ir liūtas, skorpionas yra labai seksualus ženklas, tad netikėtos erotinės smulkmenos ar dailūs apatiniai pradžiugins abiejų lyčių atstovus. Dovaną skorpionams stenkitės įteikti kuo orginaliau – paslėpti ir pažaisti „šilta – šalta“, atsiųsti paštu, nors gyvenate gretimoje gatvėje. Visa tai kaitins ir taip audringą jo vaizduotę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys – vargu ar rasime kitą zodiako ženklą, šitaip dievinantį keliones, tad padovanoję lėktuvo bilietą į Amsterdamą, Paryžių ar kitą judrų, kultūra alsuojantį miestą, tikrai neapsiriksite. Nenorite rizikuoti? Puikiai tiks kokybiška kuprinė, žemėlapių rinkinys ar paprasčiausias kompasas.

Šauliai – didžiuliai knygų mylėtojai, tad laiko patikrinti romanai ar kelionių literatūra liks įvertinti. Bijote nepataikyti? Knygyno dovanų čekis šią problemą išspręs. Šauliai – draugiški ir nuolat optimizmu trykštantys žmonės, kuriems svarbiausia, kad dovana būtų nuoširdi. Nebijokite jiems teikti gal ir nelabai praktiškas, bet linksmas dovanas.

Ožiaragis – bene praktiškiausias ir racionaliausias iš visų zodiako ženklų. Tai nuolat užsiėmę ir į verslo reikalus panirę žmonės, tad tai, kas taupys jų laiką ir padės planuoti, bus tinkamai įvertinta.

Čia puikiai tiks laikrodis, darbo knyga ar kokybiški, brangūs kanceliariniai reikmenys: rašiklių rinkinys, portfelis ir pan. Na, o jei norite padovanoti ką nors asmeniškesnio – neprašausite su šiltomis vilnonėmis kojinėmis, šaliku ar šaltą vakarą kojas šildančia vandens pūsle. Taip pat ožiaragis bus pamalonintas, gavęs galimybę po darbų pailsėti SPA salone.

Vandenis – prisiekęs individualistas ir maištininkas. Vandeniams nėra lengva įtikti, nes jų dovana turi būti ne tik įdomi, bet ir vienintelė tokia.

Teks gerokai paplušėti antikvariatuose ar „blusturgiuose“. Kita vertus, jie be galo mėgsta išbandyti ką nors nauja, nesvarbu, kas tai būtų – paskutinės mados šalikėlis, naujausias kompiuteris ar niekur nematyto dizaino USB raktas. Apskritai vandeniai – dideli technikos mylėtojai, tad įvairiausi telefono ar kompiuterio priedai – gera dovana.

Žuvis – labai jautrios ir artistiškos asmenybės. Patys būdami teatrališki, žuvų ženklo žmonės yra neabejingi scenos menui, tad juos nesunku nudžiuginti bilietais į teatrą ar koncertą.

Apskritai tiks viskas, kas leis išreikšti nežabotą žuvų fantaziją: piešimo rinkinys, modelinas, fotoaparatas ar filmavimo kamera. Kaip ir priklauso, žuvys sunkiai atsispiria vandens teikiamiems malonumams, tad bus labai patenkinti gavę progą „pasiturkšti“ vandens atrakcionų parke, vonios rinkinį ar plaukiojimo inventorių (tiks ir pripučiamas ratas). Be abejonės, neatsisakys ir svečių su auksine žuvele apvaliame akvariume.

Aistė Bimbirytė 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top