Now Reading
Grupė „Sweetsalt“ pristato naują dainą „Vėl kartu“

Grupė „Sweetsalt“ pristato naują dainą „Vėl kartu“

Grupė „Sweetsalt“ pristato naują dainą „Vėl kartu“

Lapkričio pabaigoje grupė „Sweetsalt“ išleido savo naująjį, gerbėjų jau išliaupsintą albumą „Jie man sakė“. Pristatymo proga grupė aplankys visus tris dydžiuosius Lietuvos miestus – Vilnių, Kauną ir Klaipėdą.

Mini turo metu gerbėjams bus pristatyta beveik nauja „Sweetsalt“ sudėtis. Kartu su naujają sudėtimi radijo stotims bus pasiūlyta viena iš albumo dainų „Vėl kartu“. Kūrinys simbolizuoja naują, roko grupės „Sweetsalt“ etapą. Po daugybės permainų grupės viduje ir beveik metų pertraukos, vaikinai žada ne tik gerą, gyvo roko dozę, bet ir toliau demonstuoti Lietuvai koks yra „saldžios druskos“ muzikos prieskonis.

Šmaikštūs, energingi ir svarbiausia skirtingi grupės „Sweetsalt“ nariai kviečia visus praleisti įsisiūbuojančios žiemos vakarus „Vėl kartu“. Kaune lapkričio 26d. gyvo garso klube „Punto pizza“ (Kęstučio g.6), Klaipėdoje gruodžio 4d. klube „Roxy“ (Priestočio g. 9) ir finaliniame koncerte Vilniuje gruodžio 9d. muzikos ir alaus klube „Bermudai“ (Upės g. 6). Vilniuje grupę “Sweetsalt” žada nustebinti ne tik muzika, bet ir savo kulinariniais sugebėjimas kartu su apšildančia bei kylančia, ne ką mažiau linksma studentiška grupė “Garbanotas bosistas”.

Grupė „Sweetsalt“ susikūrė 2006 metais. Tuo metu aktyviai vykdydami muzikinę veiklą, stipriai išpopuliarėjo po 2008 metų, laimėjo prestižinį MTV muzikos konkursą „Coca-cola Soundwave“. Tais pačiais metais grupei teko garbė uždaryti grandiozinį Lietuvos ir kaimyninių šalių festivalį „Be2gether”, kur buvo palankiai sutikti visų žiūrovų ir dalyvių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po didžiulės sėkmės Lietuvoje grupė „Sweetsalt”, kaip „Coca-cola Soundwave“ nugalėtojai, koncertavo Krokuvoje kartu su pasaulio grandais „Prodigy“, „Kaiser Chiefs“, „Timbaland“ ir nufilmavo pirmąjį profesionalų vaizdo klipą „Running In Circles“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top