Now Reading
Eilinį lapkričio penktadienį – neeilinis ZALA&DRIUKAS kūrybinės filosofijos vakaras

Eilinį lapkričio penktadienį – neeilinis ZALA&DRIUKAS kūrybinės filosofijos vakaras

Eilinį lapkričio penktadienį – neeilinis ZALA&DRIUKAS kūrybinės filosofijos vakaras

Penktadienį, 18 val. muzikinio albumo „MURMEKLĖS SUAUGUSIEMS“ pristatymas. Dalyvaus: Zala-Andrius Zalieska ir Aurimas Driukas (albumo autoriai), Ieva Narkutė ir Domantas Razauskas.

„Bum bu rum bu, bum bu rum bu“, šimtamylėje girėje savo murmelę murmėjo Mikė Pūkuotukas… O kaip skamba šiuolaikinės murmelės? O dar suaugusiems? Būtent su jomis susipažinti ir kviečiame. Savo albumą „Murmeklės suaugusiems“ pristatys Andrius Zalieska, geriau žinomas kaip Zala, ir Aurimas Driukas.

Zala melomanams geriausiai pažįstamas kaip klausytojų itin mylimos folkroko grupės „Arbata“ vokalas ir idėjinis lyderis, o jo kūrybinio partnerio Aurimo Driuko muzikinis horizontas itin platus – Aurimas muzikuoja su Alina Orlova, „Siela“, „IR“, „Golden Parazyth“…

Šių dviejų muzikinių visatų bendras kūrybinis vaisius – albumas „Murmeklės suaugusiems“. Tai pasakojimai apie gyvenimą ir žvaigždes, meilę ir vienatvę Mikės Pūkuotuko ir kitų filosofų lūpomis. Galimas pašalinis klausymo poveikis – ramybė ir noras pakilt dangun debesėliu.

Eilinį lapkričio penktadienį – neeilinis ZALA&DRIUKAS kūrybinės filosofijos vakaras, kuriame dar dalyvauja IEVA NARKUTĖ ir DOMANTAS RAZAUSKAS.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vieta: Kauno menininkų namai.
Bilietai tik 20 lt. Platinami tiektoje.lt ir 1 val. prieš renginį.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top