Now Reading
Viliojimo menas pagal Leonardą DiCaprio

Viliojimo menas pagal Leonardą DiCaprio

Viliojimo menas pagal  Leonardą DiCaprio

Bene per 20 metų daugeliui vyrų teko pavydėti Holivudo žvaigždei Leonardui DiCaprio. Paskutiniajame XX amžiaus dešimtmetyje jis buvo nepralenkiamas moterų garbinimo objektas.

Nuo tada jis tapo A lygio aktoriumi, kuris dirba su Martinu Scorsese, blizga vasaros įžymybių renginiuose ir pasimatymus skiria supermodeliams. Dabar jis pripažįstamas šios kartos Marlonu Brando.

Atsižvelgdamas į aktoriaus pasiekimus ir gyvenimo būdą, portalas AskMen.com kviečia tipiškus vaikinus pasimokyti gudrybių iš šio publikos numylėtinio ir gerbėjų širdžių ėdiko. Esą L.DiCaprio žavesys iš tikrųjų nėra nulemtas vien jo amžinai berniukiškos išvaizdos – svarbiau ką jis veikia ar renkasi. Kitaip tariant, didžiąją dalį to, kas Leonardą pavertė sekso simboliu, galima išmokti. Taigi, portalas pristato Leonardo DiCaprio geriausių susipažinimo patarimų penketuką.

5. Nenerk žemyn galva

Būdamas patrauklios išvaizdos ir turėdamas krūvą Holivudo banko sąskaitoje, lapkričio 11 dieną 36-ąjį gimtadienį švęsiantis Leo bent jau pusę pasaulio moterų gali lengvai pakviesti į pasimatymą. Taigi, Leonardui visiškai tinkamas toks gyvenimo stilius, kurį renkasi ir profesionalus golfo žaidėjas Tigeris Woodsas. Visgi, aktorius taiko „patikimos“ atrankos kriterijus. Pasimatymus jis skiria panašioms į fotomodelį Gisele Caroline Buendchen, 1999 metais laimėjusia „Model of the year“ rinkimus. Šiuo metu jis susitikinėja su dešimt metų jaunesne mados pasaulio gražuole ir viena karščiausių pasaulyje Bar Refaeli.

Svarbiausia tai, kad Leo yra nustatęs aukštus standartus. Jis nesivaiko pradedančių karjerą aktorių su silikoninėmis krūtimis. Ir tu neturėtum. Žinok savo vertę ir atitinkamai rinkis. Be to, kai tik pradėsi susitikinėti su ypatingai karštoms, savo vertę žinančiomis moterims, teks nustebinti, kad lengva suvilioti ir kitas „karštas pupytes“.

4. Tinkama branda

Po pasirodymo kino juostose „Titanikas“ bei „Romeo ir Džiulieta“, aktorius L. DiCaprio tapo moterų seksualinių troškimų įsikūnijimu. Jis galėjo ir toliau tęsti pelningą, nors ir ganėtinai trumpą karjerą „paauglio“ vaidmenyje, tačiau iš naujo save atrado kaip rimtas aktorius. Jo kolega Zacas Efronsas taip pat ganėtinai greitai spėjo įsisukti į profesionalios vaidybos meno sritį. L. DiCaprio suprato, kad norėdamas to pasiekti, turėjo užaugti; jis atsisakė vaidinti „verksminguose romansuose“, kuriuos žiūrėdamos paauglės susiformuoja nerealius santykių lūkesčius.

Tokiems kaip mes tinkamai brandai pasiekti užtenka „palikti“ tėvų namus, imti dėvėti suaugusiems skirtus drabužius ir pamiršti paaugliškus anekdotus ar pokštus. Jei norite pritraukti moteris, turite tapti vyru.

3. Turėti aistrą

Leonardas nėra paprasčiausia filmų žvaigždė. Jis tapo aistringu gamtosaugininku, o jo aistra aplinkosaugai verta pamėgdžiojimo.

Jums dar per anksti savo gyvenimą paskirti atogrąžų miško gelbėjimui, bet turite turėti aistrą. Tolesnis jos siekimas padės tapti įdomesne ir įvairiapusiška asmenybe, labiau patraukiančia moterų dėmesį. O jei ta entuziastinga veikla padeda ir kitiems, puiku – tuo ir džiaukitės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

2. Didžiuotis darbu

Po pasirodymų kino juostose „The Departed“ ir „Inception“, beveik kiekvienas pripažįsta, kad Leonardo DiCaprio tapo rimtu aktoriumi. Kai auditorija sužavėta, tik laiko klausimas, kada „Auksinio gaublio“, „Sidabrinio lokio“ ir dviejų MTV filmų apdovanojimų savininkas gaus „Oskarą“. Galime džiaugtis, kad Leo daugiau rūpinasi vaidybos amatu, nei neatsakingu garsenybių gyvenimu.

Visi vyrai turi siekti karjeros. Suvokite, kad karjera ir meilė yra dvi priešingybės, kurios tinkamai elgiantis tik papildo viena kitą. Moterims patrauklūs ambicingi ir sėkmingai besidarbuojantys vyrai. Pasididžiavimas darbu teigiamai paveiks ir seksualinį gyvenimą.

1. Sunkiai prieinamas

Dar vienas L. DiCaprio „arkliukas“. Aktorius yra pagarsėjęs kovotojas su paparaciais. Jis niekam neleidžia jo nufotografuoti. Būdamas viešumoje jis užsidengia veidą, todėl fotografai negali padaryti bulvarinių nuotraukų. Ir žinote ką? Visos jo pastangos tik dar labiau traukia paparacius.

Aišku, paskui jus nelaksto minios fotografų, tačiau galite bet kurią moterį priversti pagauti jūsų „veriantį“ žvilgsnį. Sekite Leo stiliumi ir tapkite karštai trokštamu. Nedarykite savęs per daug pasiekiamu. Išlikite bet truputėlį paslaptingas. Nesistenkite atsakyti į visus praleistus skambučius ar gautas žinutes vos tik apie tai sužinoję. Ši gilias šaknis turinti strategija tinkamai veikia moteris.

Parengė Nerijus Drochneris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top