Now Reading
Juozas Statkevičius kolekcijos pristatyme žada staigmenas

Juozas Statkevičius kolekcijos pristatyme žada staigmenas

Juozas Statkevičius kolekcijos pristatyme žada staigmenas

Jau šiandien vakare Juozas Statkevičius pristatys naujausią savo kolekciją. Podiumu žingsniuojantys modeliai žada priversti prisimerkti kiekvieną svečią, mat dauguma jų spindės deimantais nusagstytais aksesuarais ir papuošalais iš prabangiausių pasaulio kolekcijų, kurių kainos saugumo sumetimais net nėra viešai skelbiamos.

Vakaro metu svečiai turės išskirtinę galimybę susipažinti su keturiais į Lietuvą atkeliaujančiais prekės ženklais, pasaulyje jau spėjusiais tapti ypatingos prabangos sinonimais. Tai karaliams tiaras kuriantys “Boucheron“ mados namai, šiuolaikinio meno stebuklus ant riešo pristatanti laikrodžių gamintoja “ArtyA“ ir kūrybiniu įžūlumu garsėjantys “DeWitt“ bei pagal specialius užsakymus papuošalus gaminanti kompanija “Balkis“. Pastarosios manufaktūros deimantai spindės ant trijų J. Statkevičiaus modelių. 

Kristina į renginį atneš … Mėnulį!

Itin siauram turtingų žmonių ratui žinomos Šveicarijos kompanijos “Balkis” papuošalus pirmą kartą į mūsų šalį atveža garsi pasaulyje lietuvių kilmės manekenė Kristina Tučkutė, kuri neseniai tapo “Balkis“ atstove bei “veidu” Baltijos šalims. Niujorke gyventi Kristina yra viena iš kelių garsiausių Lietuvos manekenių, dirbančių su “Just Cavali”, “Blumarine”, Gian Franco Ferre, Giorgio Armani, “Woolford”, “La Perla” ir kitomis mados pasaulio garsenybėmis.

Pagal individualius užsakymus papuošalus su brangakmeniais gaminantys šveicarai savo klientų pavardžių neatskleidžia net ir po jų mirties. Juozo Statkevičiaus renginiui K. Tučkutė pasipuoš “Balkis” vėriniu bei auskarais iš ypatingos „I cought the Moon for you“ kolekcijos. Papuošalams gaminti naudojami prabangiausi brangakmeniai ir Mėnulio dulkės. Kiekvienas papuošalas turi tai patvirtinantį sertifikatą.

“Boucheron” puošia ne tik karalių galvas

Be “Balkis” papuošalų podiumu žengiantys Juozo Statkevičiaus modeliai segės net devynis paties dizainerio parinktus prabangius “Boucheron“ laikrodžius. Prancūzų gamintus ir deimantais puoštus aksesuarus mėgsta ir karaliai, ir rašytojai, aktoriai, verslo magnatai. “Boucheron“ sukurtą tiarą su deimantais turėjo Anglijos karalienė Elžbieta, vėliau jos anūkas princas Čarlzas ją, kaip vestuvių dovaną, padovanojo Camillai. Šios kompanijos laikrodžiais ypatingai didžiavosi rašytojai Oscaras Wilde`as bei Marcelis Proustas.

„Boucheron“ gaminiais visais laikais mėgo puoštis praeities bei dabarties kino žvaigždės Greta Garbo, Marlene Dietrich, Nicole Kidman, Penelope Cruz ir kitos įžymios moterys. Kaip ypatingai brangų palikimą, kompanijos gamintus bangius aksesuarus iš rankų į rankas perduoda tokia įtakinga amerikiečių šeima, kaip Rockfelleriai.

Skulptūros ant riešo

Taip pat Juozo Statkevičiaus madų šou metu bus pristatyta laikrodžių “ArtyA“ kolekcija. Ją sudaro šeši modeliai, kuriuos drąsiai galima vadinti meno kūriniais. Tokia yra kompanijos misija – gaminti ne laikrodžius, o šiuolaikinio meno stebuklus. Arba tiesiog skulptūras, puošiančias riešą. Pavyzdžiui, vienas modelis buvo sukurtas iš suakmenėjusių dinozaurų išmatų, o to laikrodžio dirželis – iš Amerikos cukranendrių rupūžių odos. Drąsu, tiesa?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kiti modeliai – taip pat išskirtiniai. Kiekvienas “ArtyA“ “Artpiece 1/1” kolekcijos laikrodis yra pagamintas iš 360 unikalių detalių, tinkančių tik tam laikrodžiui. “Coup de Foudre“ kolekcijos laikrodžiai dienos šviesą išvysta po itin ekstremalių išbandymų – terminio apdorojimo, liejimo, graviravimo ir kitų drastiškų procesų. Kiekvienas kūrinys dekoruotas pagal septyniolika technikų, kurios iki šiol nebuvo naudotos laikrodžių gaminimo srityje.

Prabangos kolekciją papildys ir dar viena laikrodžių kompanija “DeWitt”. Aistra, smalsumas, kūrybinis įžūlumas, skonio naujovės bei atvirumas. Tai vos keletas savybių, kurios apibūdina prabangos sinonimais laikomų laikrodžių gamintojo “DeWitt” tikslus. Kompanijos įkūrėjas Jerome de Witt turėjo svajonę – sukurti aksesuarus, kurie tuo pačiu būtų ir vertybė, ir futurizmo simbolis, ir mikroinžinerijos stebuklas. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top