Kaune startuoja studentų dizaino dienos

Šių metų spalio 30 - lapkričio 6 dienomis Kauną šildys Kauno technologijos universiteto Dizaino ir Technologijų fakulteto studentų atstovybės organizuojamas „DiDi festivalis‘10“.

Tai tradicinis renginių ciklas: „Meno Centras‘10“, „KTU Ledi“ ir „Dizaino Dienos“, kurio metu studentai ir miestiečiai galės džiaugtis įvairiais renginiais.

Antradienį, lapkričio 2-iosios dienos vakarą, 18h. „Architektų namuose“ (Vilniaus g. 22, Kaunas), skambant gyvai muzikai įvyks „Lietuvos studentų ir moksleivių meno centro 2010“ parodos atidarymas. Visą savaitę truksiančiame renginyje vyks darbų parodos bei fotografijos seminaras. Taip pat organizatoriai tikisi sudominti jaunimą meno dirbtuvėse vyksiančiais dekupažo ir lino raižymo, pynimo ir papuošalų gamyba iš trikotažo.

„KTU Ledi’10“ šiais metais pabunda „hip - hop‘o“ ritmu spalio 30-osios vakarą klube „Combo“ (Radvilėnų pl. 107, Kaunas). Renginys, kuriame dalyvės galės parodyti save kitokioje aplinkoje ir išlaisvinti savyje tūnantį „reperį“. Gatvės seksualumas degins vaikinų akis, o „hip hop‘o“ ritmas sprogdins visų ausis. Durys atsidarys 19val. Išvysk-pajusk TAI!

„Dizaino Dienos“ – renginys skirtas mėgėjams dizaineriams, kurie nori parodyti, kad madas gali diktuoti ne tik pasaulinio lygio žvaigždės ar garsiausi pasaulio dizaineriai. Keturioliktus metus skaičiuojantis renginys „Dizaino Dienos“ svečius kvies lapkričio 6-osios vakarą.

Vakaras prasidės 18h. parodomąja programa prie “Miesto sodo“ (Laisvės al. 93, Kaunas) ir vakarėlis baigsis naktiniame klube „Siena“(Laisvės al. 93). Jei tu esi jaunasis dizaineris, jei tiki, jog esi vertas įvertinimo ir galvoji, jog pasaulis klaupsis tau po kojom, tai tavo vieta kaip tik čia!!!

Laikas.lt

didi festivalis, dizaineriai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai