Now Reading
Naudingi receptai Helovino gurmanams (Foto)

Naudingi receptai Helovino gurmanams (Foto)

Naudingi receptai Helovino gurmanams (Foto)

Daugumai žmonių Helovino patiekalai asocijuojasi su cukriniais pirštais, šokoladinėmis išsprogusiomis akimis su sintetiniais dažikliais. Tačiau tai labai nesveika ir neoriginalu.

Tad Laikas.lt Jums siūlo pasigaminti sveikus, skanius ir tikrai gąsdinančius patiekalus, kurie privers visus jūsų svečius riktelėti iš siaubo ir iš….gardumo. Tad griebiam prijuostes ir prie puodų!

Moliūgų sriuba

Moliūgas turbūt gali būti pavadintas oficialiu Helovino simboliu. Tačiau ar ne per žiauriai ir neatsakingai mes elgiamės su moliūgu, kuomet jį išskabtuojame ir išmetate visus „vidurius“ lauk? Juk iš jų gali išeiti tokia skani sriubą! Ir dar labai sveika. O kaip ją išsivirti – skanų receptą radome čia.

Raganų viralas

Atrodo skaniai? Tai pati nuostabiausia raganų sriuba pasaulyje. Juk populiariausias Helovino kostiumas – būtent raganų. Tad nepamiškite ir vištos kojelių ir galvelių tiesiogine to žodžio prasme. Siūlome skanų receptą, kaip ”pradžiuginti” šia sriuba vaikus – liepkite jiems kol virs vanduo sumesti į puodą daržoves, o po to slapta įmeskite vištų ingridientus. Ir su šypsena patiekite ant vaišių stalo. Skanaus!

Pyragėliai

Yra daugybė būdų, kaip savo pyragėlius paversti nuostabiai kraupiais. Pirmiausia iškepkite paprastus pyragėlius, o tada pasitelkite fantaziją, aptepkite kepinius kiaušinio baltymu ir apdėliokite įvairiais guminukais ir panašiais atributais (tinka ir sirupas, įvairios uogos).

Picos

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Juk picą pagaminti labai paprasta, o ją mėgsta visi. Kaip tokias piciukes pasigaminti? Išminkom ir padarom nedidelius picos paplotėlius, užtepam ant jų pomidorų padažą, užtarkuojam sūrio, įstatom akis iš alyvuogių, dantukus iš svogūnų….Labai paprasta ir skanu.

Frankenšteino pirštai

Gal ruošiatės per Helovino vakarėlį turėti svečių vegetarų arba tokių, kurie labai rūpinasi savo kūno linijomis? Pristatome ekologiškai kraupų patiekalą – Frankenšteino pirštukus! Vegetarmas patiekiame morkas, o mėgstantiems mėsą – dešreles. Pirštukus pagaminti paprasta – į dešrelę/morką įsmeigiate kad ir svogūnų lukštą vietoj nago. Viską sumerkite į didelį indą su majonezu ar kitu glitniu skysčiu.

Patiko? Norite daugiau? Žiūrėkite mūsų foto galeriją, kurioje rasite ir kitokių (ir ne tik sveikuoliškų) Helovino maisto pavyzdžių.

Gero ir labai gąsdinančio šventimo!
P.S Laikas.lt redakcija už nelaimingus atsitikimus, pamačius šiuos patiekalus, neatsako.

Laikas.lt
Foto: makethelist.net
Endlesssimmer.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top