Now Reading
Šiandien pasirodė antrasis Laikas.lt žurnalo numeris (atsisiųsti pdf.)

Šiandien pasirodė antrasis Laikas.lt žurnalo numeris (atsisiųsti pdf.)

Šiandien pasirodė antrasis Laikas.lt žurnalo numeris (atsisiųsti pdf.)

Šiandien pasirodė naujas, antrasis Laikas.lt žurnalo numeris, kuris dvigubai storesnis (32 puslapiai), tad visko dvigubai daugiau!

Šiame numeryje – nuoširdus interviu su komiku Justu Jankevčiumi, netikėta pažintis su inkognito SOLOMON, nuotykiai ir atradimai Anykščiuose bei patarimai, kaip išgyventi šį niūriausiu metu laiku tituluojamą metą.

Patarimų laisvalaikiui čia išties nepašykštėta: nuo geriausių vietų gerai muzikai išgirsti, teatrų premjerų, kino naujienų, festivalių apžvalgų ir patarimų norintiems pakeliauti po Lietuvą iki psichologės Evelinos Globės patarimų, kaip nepasiduoti depresijai.

Gurmanams – patarimai, kaip nepasiklysti vyno etitekės vertime ir pamokėlė, kaip pasigaminti sushi. Žingeidiems – apie stalo futbolo istoriją, žaidimo populiarumą ir neseniai įvykusį čempionatą Lietuvoje. Epitetas snobas – kas slepiasi už jo, ar tikrai mes tokie nesame? Naujas sezonas – nauji mados vėjai! Tad pristatome dizainerio rubriką – kunsultuoja Benas Bogušas. Na ir žinoma – visiems aktualūs ir naudingi horoskopai pagal Simsoniją Veber.

Laikas.lt žurnaliuką galite rasti šiose vietose: 

Vilniuje:
Mambo Pizza“, „Bravarija“, „Coffee Inn“ „Pica ir Kava“, „Bermudai“, „Tamsta,“ „Briusly“, „Woo“, „Paparazzi“, „Pit Stop Pizza“, „Bambalynė“, „Du drakonai“, Kino teatre „Pasaka”, ISM, VGTU, TVM, Vilniaus kolegijos verslo vadybos fakultetas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaune:
Mambo Pizza“, „Bravarija“, „Coffee Inn“, „Sandija“, „Ramzis II“, VDU, KTU ir visuose „Kautros“ autobusuose – kad kelionė neprailgų 🙂

Bei kitose miestų vietose 🙂

WWW.LAIKAS.LT – „non stop“, o žurnaliuko dairykites kas antrą pirmadienį visame mieste!

Kitų miestų gyventojus bei smalsiausius kviečiame „pavartyti” žurnaliuką

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top